A jaka macie może opinię na temat perfum z feromonami? Czy rzeczywiście są jakieś środki, na które można złowić konkretna osobę?
To jest widok strony w wersji do druku
A jaka macie może opinię na temat perfum z feromonami? Czy rzeczywiście są jakieś środki, na które można złowić konkretna osobę?
Musisz sam przetestować bo z tego co wiem to każdy ma inne odczucia. Sam wypróbowałem dla ciekawości bo ciekawiło mnie to czy to działa czy nie. Niektóre gorsze, niektóre lepsze. Akurat o tych co tutaj piszecie nie wiem nic ale na pewno nie polecam kupować tych najtańszych feromonów na allegro bo to jakaś ściema a nie prawdziwe feromony. Jeśli chcesz wypróbować takie mocniejsze to polecam love desire, albo pheromone essence. Zresztą poczytaj sobie o nich opinie w sieci.
Moje ulubione to lacoste czerwone :)
Gdzie można je dostać? Sklepy internetowe? Allegro?
Sieć najłatwiej, są w wielu sklepach.
Każdy wydziela naturalne feromony, jednak faktycznie działanie takich feromonów zostało naukowo udowodnione. Ostatnio czytałem wypowiedź profesora Lwa Starowicza i napisał, ze faktycznie są zapachy, które sa w stanie naśladować naturalne ludzkie feromony oraz że jest to naukowo udowodnione. Sam nie stosowałem jednak o love desire słyszałem ale jakość nie po drodze było mi je przetestować.
Lucca Cipriano :food:
po cholere Ci to ? nie lepiej kupic jakis normalny zapach i swoją osoba zainteresować płeć przeciwną ?
Może to nie feromony i zapach?