Plik BMConf.xml do aktualizacji Blue&Me dla Ducato z lat 2011-2014
Witam,
mam małą prośbę do kogoś kto aktualizował Blue&Me w Ducato z lat 2011-2014 (przedlift). Czy mógłby ktoś przesłać mi plik BMConf.xml dla Ducato, który to plik umożliwia pobranie właściwej wersji aktualizacji Blue&Me? Problem polega na tym, że kupiłem auto z uszkodzonym modułem Blue&Me. Kupiłem używany sprawny moduł o właściwym oznaczeniu, ale jest to moduł z fiata 500. Blue&Me w module jest z wersją 5.3 bo po 1-2 sekundach media player się wyłącza i wskakuje radio, sam bluetooth do połączeń telefonicznych działa prawidłowo. Chciałbym więc zaktualizować Blue&Me. Niestety po włożeniu pendrive z programem aktualizacyjnym do auta, z modułu jest zaciągany plik BMConf.xml, ale dla wspomnianego fiata 500. Na podstawie tego pliku strona aktualizacyjny Blue&Me "wyrzuca" mi do ściągnięcia aktualizację o nr 10.0 dla fiata 500 włącznie z mapami TomTom etc. Z pewnością jeśli przeprowadzę aktualizację modułu w takiej wersji nic dobrego z tego nie wyjdzie. Będę wdzięczny za pomoc. Oczywiście ratowałaby mnie również gotowa paczka z aktualizacją do wersji 5.4 lub wyższej jeżeli ktoś taką pobrał i jeszcze posiada.