Witam czy sprawdza się u was system smart beam zastanawiam się nad wyborem tej opcji do x-sa
To jest widok strony w wersji do druku
Witam czy sprawdza się u was system smart beam zastanawiam się nad wyborem tej opcji do x-sa
Jest wygodnie, ale w pewnych przypadkach trzeba działać ręcznie, np. gdy samochody dojeżdżają z poprzecznej do skrzyżowania. Wiadomo, auto wtedy nie widzi świateł tych aut. Polecam.
Swoją drogą chyba więcej odpowiedzi nie uzyskasz. Nie znam innego użytkownika na forum z automatyką świateł drogowych.
Dziękuję za odpowiedź właśnie konfiguruje zamówienie i właśnie tylko tego nie mam dodanego z gadżetów związanych z bezpieczeństwem.
Automat świateł drogowych nie jest gadżetem związanym z bezpieczeństwem, a wygodą. Jednak do działania potrzebuje kamery LA.
W tych nowych z wygody to brakuje opcji podgrzewanej kierownicy, przełącznika trybu jazdy, chłodzonego schowka, nie wiem czy nadal dają PTC, itd.
U mnie działa to zaskakująco dobrze . Zdecydowanie lepiej niż w poprzednim aucie (C-HR ... niech ją szlag ;p )
A jak dziaoa Wam opcja czułości czujnika, ta 1-2-3. Mam wrazenie ze nie ma roznicy pomiedzy 1 a 3
tak, ale to tylko zmienia czułość włączania świateł mijania , chyba nie ma nic wspólnego z Beam