Dzień dobry, czy może ktoś się orientuje czy można doposażyć Tipo w czujnik zmierzchu.? I ile to ewentualnie kosztuje?
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień dobry, czy może ktoś się orientuje czy można doposażyć Tipo w czujnik zmierzchu.? I ile to ewentualnie kosztuje?
W aso na pewno nie. Dolozyc da sie na pewno, w innych fiatach dokladali
No jest inna szyba z większym miejscem do klejenia lusterka i specjalnym okienkiem na ten czujnik w stopie lusterka. Samo dokupienie lusterka z czujnikiem i podłączenie zasilania to już betka...
Co dodatkowo jeszcze mogę zamontować Tipo mam HB w wersji Pop. Oczywiście montaż tylko aso.
Pytam tak z ciekawości może jeszcze bym coś dołożył do wyposażenia
Ktoś chyba zapomniał również o tym, że jest inny przełącznik pod kierownicą.
Czytajcie ze zrozumieniem, w poprzednich postach napisano ze aktualnie auta sa tak doposażane że montują dodatkowe rzeczy w fabryce, potem dołożyc sie nie da w aso. Albo trzeba rzezbić albo jest to nieopłacalne. Chyba ze to czujniki parkowania, tempomat w manetce, chinskie radio czy kamera przednia lub cofania. Aktualnie ktos proponuje na forum tempomat, prawie jak z fabryki ale jak jest w rzeczywistosci to nie wiem.
Producenci sie wycwanili. Kiedys takie graty jak tempomat halogeny itp dokladalo sie w aso z wlaczeniem opcji w bodycompie. Ale nie zarabial producent wiec sie zmienilo.
Bo kiedyś wszystkie wiązki były , wystarczyło zmienić manetkę albo dokupić lusterko ściemniające, podłączyć i aktywować a teraz cięcie kosztów i :dupa:
A kolejna zapora to body comp