To jest widok strony w wersji do druku
-
Podgrzewane Lusterka
Cześć,
W zeszłym roku stałem się szczęśliwym posiadaczem Punciaka. Chwilę po zakupie zamówiłem sobie z AutoDNA raport o moim aucie i z niego nie wynikało nic, że na wyposażeniu posiadam podgrzewane lusterka. Ostatnio po włączeniu podgrzewania tylnej szyby zauważyłem, że lusterko po stronie kierowcy odmarzło dużo szybciej niż to po stronie pasażera.
Jest możliwość, żeby tylko jedno lusterko było podgrzewane? Czy warto poszukać np. po kostce, czy drugie też powinno być grzane, ale uległo coś awarii?
-
jest taka mozliwośc ze grzeje tylko jedno bo:
- niegrzejące lusterko się uszkodziło, lub padł obwód grzania.
- kupiles pojazd w ktorym zamontowano podczas naprawy "po taniości" lusterko które nie ma grzania, zdejmij obudowę/osłone lusterka i zobacz czy ma okablowanie stosowne do podgrzewania.
-
Czy mógł byś mi jakoś podpowiedzieć jak zdjąć osłonę tak, aby nic nie uszkodzić? Czy może lepiej jakoś będzie sprawdzić na kostce w drzwiach ?
-
Cytat:
Napisał
majki96
Czy mógł byś mi jakoś podpowiedzieć jak zdjąć osłonę tak, aby nic nie uszkodzić? Czy może lepiej jakoś będzie sprawdzić na kostce w drzwiach ?
Podwazasz lusterko czyms np plastikowym delikatnie po trochu ze wszystkich stron, az wyskoczy z zatrzaskow
Podwazasz lusterko czyms np plastikowym delikatnie po trochu ze wszystkich stron, az wyskoczy z zatrzaskow
Wpisz na youtubie wymiana wkladow lusterek - pelno filmikow
-
A czy ktoś ma opis wiązki drzwi kierowcy, dokładnie jej kostki w części między drzwiami a buda - potrzebuje info które piny są od podgrzewania lusterka.
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka