To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bezpieczniki -
Bezpieczniki
Witajcie!
Od 2 dni jestem szczęśliwym właścicielem nowego Fiata Tipo. Jednak potrzebuję od was małej pomocy. Jaki typ bezpieczników jest w Tipo 2018? W instrukcji nie ma nic na temat typu. Wydaje mi się, że to są mini ale wolę zapytać.
Pozdrawiam
Miłosz
-
-
Już to widziałem to jest z 2015 instrukcja więc coś mogło się zmienić a dodatkowo tam nie ma nic o typie bezpieczników, myślę, że każdy kto się zna i spojrzy na bezpiecznik powinien wiedzieć jaki to jest typ dlatego nie ma tam napisane. Ja niestety nie wiem wiec piszę.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Chodzi o bezpieczniki pod kierownicą
-
Cytat:
Napisał
Xoldus
jestem szczęśliwym właścicielem
To się jeszcze okaże ;-).
A tak na serio bezpieczniki są mini.
Btw. Nie żeby zaraz o szczęściu gadać ale też jestem zadowolony z tipo.
-
Cytat:
Napisał
Xoldus
Już to widziałem to jest z 2015 instrukcja więc coś mogło się zmienić a dodatkowo tam nie ma nic o typie bezpieczników, myślę, że każdy kto się zna i spojrzy na bezpiecznik powinien wiedzieć jaki to jest typ dlatego nie ma tam napisane. Ja niestety nie wiem wiec piszę.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Chodzi o bezpieczniki pod kierownicą
Mini pasują także do samochodów które mają normalne, to ten sam rozstaw :) wielkość tylko inna
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Redzio
Mini pasują także do samochodów które mają normalne, to ten sam rozstaw :) wielkość tylko inna
Nie pasują. Od lewej:
Normalny, mini, maxi
Załącznik 34557
-
Spuer! Dzięki wiekie Panowie!
-
Cytat:
Napisał
giannini
tzn normalny mini pasuja, oczywiscie zamiast normalnego można użyć mini, na odwrót nie da rady bo może brakować miejsca :) a z maxi nie miałem styczności bo nie musiałem wymieniać :)
-
Ten "wasz" rzekomy mini tak naprawdę nazywa się fachowo ATS
https://www.wideorejestratory24.pl/p...ow-4-szt./1014