Witam mam problem z polaczeniem niby wszystko ok a na koniec takie cos wyskakuje i nie laczyZałącznik 34401Załącznik 34402Załącznik 34401Załącznik 34402
To jest widok strony w wersji do druku
Witam mam problem z polaczeniem niby wszystko ok a na koniec takie cos wyskakuje i nie laczyZałącznik 34401Załącznik 34402Załącznik 34401Załącznik 34402
Moduł który wybierasz jest obsługiwany w wersji programu zarejestrowanej (opłaconej) Podświetlony na czerwono .
Użyj programu IAW SCAN 2 - do SPI wg. mnie lepszy niż MES no i darmowy a błędy odczytasz i pokasujesz, parametry podejrzysz, urządzenia wykonawcze systemu wysterujesz. Co więcej potrzeba przy SPI i instalacji bez CAN-u?
Czyli oznacza to ze musze wykupic licencje? Bo w tym drugim programie co kolega podal tez sie nie laczy
pociaglem z naszego forum wersje zarejstrowana i w momencie jaj sie laczy niby przechodzi dalej i zaraz wywala mnie do podstawowego ekranu msc i tak w kolko wie ktos moze o co chodzi?
Załącznik 34412Załącznik 34412
panowie co zrobić
interfejs elm327 1.5a
Załącznik 34490Załącznik 34491Załącznik 34492
Punto 2 1.2 8v 2002r
Niebieski kabel KKL/VAG COM z przelacznikami taki mam i sie nie moze polaczyc a wszystko skonfigurowane tak jak nalezy bo program widzi kabel a nie laczy lub poleci ktos co kupic pod mojego Punto.
Wybierasz zły samochód. Wybierz Punto 99 1,2 8V.
Sprawdź jaki masz sterownik w samochodzie i taki wybierz z listy w programie tam są trzy.