Szukam dywanika kierowcy do tipka. Od nowości wytrzymał 2 lata szok.. Potrzebuje tylko 1 szt. kierowcy - dobrą i sprawdzoną firmę
To jest widok strony w wersji do druku
Szukam dywanika kierowcy do tipka. Od nowości wytrzymał 2 lata szok.. Potrzebuje tylko 1 szt. kierowcy - dobrą i sprawdzoną firmę
Ja miałem takie https://allegro.pl/fiat-tipo-ii-seda...997780644.html z ASO.
Szybko niestety się przecierają. Najlepiej chyba jakąś metalową płytkę w miejscu gdzie się przeciera podkleić, 1mm albo 0,5mm.
Polecam dywaniki gumowe firmy Rezawplast. Sam mam gumowe na zimę i bardzo sobie chwalę. Dodatkowo mam też dedykowaną do bagażnika z tej firmy.
Rezawplast sa spoko, mam mate do bagaznika.
Tez polecam rezawplast
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Miały być tylko na zimę a zostały na zawsze...
Tylko że koledze chodzi chyba o tylko jedną sztukę - dla kierowcy. U mnie tak samo ta jedna juz z drugiego kompletu. Reszta w porządku.
Dokładnie mam te same niby miały być jak oryginał ale coż..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
a ma ktoś takie dywaniki z granowa
https://www.dywanikidosamochodu.pl/p...s/4677/p/21886
Też mi się fabryczny (geyer hosaja?) przetarł. Zastanawiałem się nad kupnem 2 przednich z linka wyżej, ale w końcu jestem na kupnie kompletu frogum.
Tak jak przedmówcy polecam Rezawplast. Ja fabryczne od razu wymieniłem na Rezawy 4szt+mata bagażnika+ 1 nakładka na tunel z tyłu. Po >17tyś które teraz mam nie widać zużycia. Dodatkowe plusy to wysokie ranty i dywanik kierowcy zabezpiecza podpórkę pod lewą stopę (w fabrycznym tego nie ma).
RazewPlast bije konkurencje też mam 24 tys przebiegu i nie ma mowy o przetarciach,
Mam rezaw w bagażniku i wewnętrzne też zakupię rezawplast jak te się zużyją
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
a na szrocie nie znajdziesz z jakiegos dzwona? jakby nie patrzec juz troche sie naszych porozbijało
Co wy piszecie... używany gownolit wstawiac? Ile to taniejące zamiennika dobrego wyjdzie?
Fajnie byłoby, gdyby były w sprzedaży pojedyncze dywaniki kierowcy - wkurza mnie wymiana całego kompletu, gdy przetarty jest jeden, a reszta jak nowe.... ;>