To jest widok strony w wersji do druku
-
Domek 1-rodzinny i alarm
Czy macie w swoich domach jakieś formy systemów alarmowych? Pytam, bo często dom stoi pusty, a gdzieś tam się słyszy, w prasie lub od kogoś, że jednak potrafią się włamać i oskubać z co bardziej wartościowych rzeczy. Jak wam się wydaje? Bo jak i alarm to i jakaś firma ochroniarska, czyli podwyższa to koszta. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
-
Mam dom, mam alarm, sam założyłem. W poprzedniej robocie zajmowałem się systemami alarmowymi.
Grupa interwencyjna nie jest droga. W zależności od miejsca nawet od 30 zł /miesięcznie.
Ja sobie z alarmu zrobiłem też mały inteligentny dom.
Ja proponuję system SATEL.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
inteligentne systemy domowe są istotne
-
Panowie a jakie drzwi polecicie?
No i czy lepiej wybrać otwieranie na zewnątrz czy jednak do wewnątrz ?
-
Cytat:
Napisał
spedek
Czy macie w swoich domach jakieś formy systemów alarmowych? Pytam, bo często dom stoi pusty, a gdzieś tam się słyszy, w prasie lub od kogoś, że jednak potrafią się włamać i oskubać z co bardziej wartościowych rzeczy. Jak wam się wydaje? Bo jak i alarm to i jakaś firma ochroniarska, czyli podwyższa to koszta. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
I na co się zdecydowałeś?
Masz alarm?
-
Przyjaciele, potrzebuję waszej rady. Jestem właścicielem domku i mam pokój z basenem. Ale ostatnio pojawiły się problemy z wilgocią. Wentylacja nie pomaga. Co mogę zrobić?
-
Może sprawdź, czy w wodzie nie wzrósł poziom wilgoci, może tu jest problem.