Witam wszystkich, jestem nowy na forum.
Mam możliwość zakupu tipo sw 2018r 1.4 t-jet wersja BUSINESS. Cena po wszystkich zniżkach to 62tyś. Dodatkowo otrzymałem dywaniki gumowe i matę do bagażnika. Czy to korzystna cena?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich, jestem nowy na forum.
Mam możliwość zakupu tipo sw 2018r 1.4 t-jet wersja BUSINESS. Cena po wszystkich zniżkach to 62tyś. Dodatkowo otrzymałem dywaniki gumowe i matę do bagażnika. Czy to korzystna cena?
Wyposażenie jak w pop, ale dodatkowo:
Czujniki parkowania tylne,
Tempomat,
Podłokietnik przedni,
Kierownica ze sterowaniem radioodtwarzaczem UConnect,
Radio UConnect z portami USB oraz AUX i systemem Bluetooth,
6 poduszek powietrznych,
System ESC z asystentem ruszania na wzniesieniu Hill Hold Control,
Koło zapasowe,
Lakier metalizowany.
Wyposażenie jak dla mnie wystarczające. Tylko czy cena dobra, czy może szukać lepszej oferty?
Dzięki za odpowiedź, nawigacji i dotykowego ekranu nie ma.
Ja mam kilka salonów za sobą. Generalnie bardzo podobna konfiguracje z tym że zamiast tempomatu - chromowane klamki/lusterka w kolorze + podgrzewane (co katalogowo chyba o 100 drożej niż tempomat) ale lakier podstawa za 0; mam wyceniony na 61600 - także o ile kolor robi robotę to chyba lepsza oferta. Która wersja ? Ta jeszcze z relingami czy już bez?
Może mam już przejechane ponad milion km ,miałem przed Tipo A Mapę ,rocznie coś koło 80 zł mnie kosztowała ,ale w dzisiejszych czasach praktycznie każde miasteczko ma obwodnicę ,masę dróg zrobiono i bez navi ciężko ogarnąć to, skrzeczącą Panią da się słuchać byle doprowadzała do celu a w tym roku miałem trasy od Helu po Czechy ,jako laik internetowy ogarniam bez problemu aktualizacje a że mam je jeszcze za darmo przez 2 lata to nie ma co narzekać
Jeżeli chodzi o kolor to szary colosseo, a relingi dachowe są.
Navi używam z telefonu Google mapa, dla mnie najlepsza.
Google Mapa może być najlepsze tylko dla tych, którzy nigdy nie używali AutoMapy czy NaviExperta.
Nie wiem jak automapa ale naviexpert jest platne, wsrod darmowych ciezko o cos lepszego niz google.
AM i NE płatne to fakt, ale za 69 zł rocznie warto. Z darmowych nic do mnie nie przemawia z GM na czele. Kto co lubi.