Witam,
Mam problem z wykasowaniem błędu poduszki. Powstał z mojej winy poprzez rozpięcie wtyczki od poduszki a później włączenie zapłonu. Czy ktoś z Forum zna temat, bo nie wiem jak go wykasować.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Mam problem z wykasowaniem błędu poduszki. Powstał z mojej winy poprzez rozpięcie wtyczki od poduszki a później włączenie zapłonu. Czy ktoś z Forum zna temat, bo nie wiem jak go wykasować.
Programem Multiecuscan , potrzebny interfejs vag kkl oraz przejściówka na 3 pinowe złącze diagnostyczne - w tym okresie nie było OBD2 więc jest osobna wtyczka do poduszek.
Dziękuję za pomoc. Próbowałem Multiscanem, interfejs vag kkl oraz przejściówka na 3 pinowe złącze diagnostyczne i wyświetliło mi brak połączenia ze sterownikiem poduszki, nadmieniam iż próbowałem w dwa złącza diagnostyczne 1 - jest w okolicy prawego nadkole w komorze silnia, drugie w kabinie środkowa część konsoli od strony pasażera. Błąd nadal się świeci. Próbowałem również programem Fiat Ecu Scan - również nie może połączyć się ze sterownikiem poduszki.