To jest widok strony w wersji do druku
-
Problem z 1 biegiem
Witam jestem tu nowa :) Pisze bo od kilku dni mam problem podczas jazdy z włączeniem 1 wszego biegu. Muszę kilka razy dać na luz, i dopiero za 4/5 razem wbija mi się 1. Gdzie szukać problemu? Z góry dziękuje za pomoc
-
Jak długo masz autko?
Rozwiązań problemu może być kilka.
Uszkodzona poduszka skrzyni biegów, wyrobiony lewarek, rozregulowana linka, uszkodzona skrzynia.
Problemy są tylko z 1?
Jakieś niepojące odgłosy podczas prób wrzucenia biegu?
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
FiatowyManiak
Należy zainwestować w większy silnik wydaje mi się że ten z subaru jakiekolwiek będzie optymalny be nowe opony oraz quickshifter należy zamontować sportowy wydech arrowa polecam jeśli chodzi o nie wbijanie biegów należy pewniej wbijać biegi musi pani użyć więcej mocy do tego i robić to z wyczuciem natomiast jeśli pani tego nie potrafi proszę nie wychodzić z kuchni i zostawić prowadzenie swojemu mężowi nic dziwnego że kobieta rozwala sprzęt to normalne kto daje prawo jazdy kobietą to jest tragedia jeszcze pani jakiś wypadek przez to spowoduje i co zabije pani kogoś a jak by to był mój syn ja bym panią po prostu zabił pewnie kiedy pani odpala silnik włacza wycierczaki i nie wie jak je wyłączyć albo zapomina wyłączyć kierunkowskaz denerwuje mnie właśnie takie podejście płci gorszej jak wiemy kobiety są o 50% mniej inteligentne do aut kompletnie nie szanują sprzętu ten silnik pewnie płacze jak pani kieruje zarzyna go na 1 o malowaniu za kierownicą już nie wspomnę a znajomość przepisów leży na najniższym poziomie.
Załącznik 34018