To jest widok strony w wersji do druku
-
Podgrzewanie lusterek
Witam,
spotkała mnie dziwna sytuacja mianowicie postanowiłem wymienić lusterka na nowe z funkcją podgrzewania oczywiście. I okazało się, że po stronie prawej sa bolce do lusterka i podgrzewanie działa, ale już po stronie lewej nie ma bolcy i nie ma jak podłączyć wkładu. Jak to można rozwiązać żeby i lewa strona działała ? Dzięki za pomoc.
-
Najprawdopodobniej trzeba będzie dołożyć instalację lub wymienić całą wiązkę w drzwiach.
Lusterka masz elektryczne, czy manualne?
Auto pokazuje Ci temperaturę zewnętrzną?
-
Tak. Pokazuje mi temperaturę. Ale czemu po prawej jest a po lewej nie ?
Lusterka mam elektryczne.
-
Poszukaj kostki głębiej w obudowie, może jest schowana.
Mało prawdopodobne, żeby były 2 lub 3 wersje wiązek elektrycznych.
Chociaż...
Jak faktycznie nie ma, to tak jak pisałem wcześniej musisz sobie dołożyć brakujące elementy...
-
A może ktoś wymieniał drzwi po jakiejś kolizji kiedyś i wstawił wiązkę z drzwiami bez podgrzewania lusterka może tak być ?
-
Cytat:
Napisał
armen10
A może ktoś wymieniał drzwi po jakiejś kolizji kiedyś i wstawił wiązkę z drzwiami bez podgrzewania lusterka może tak być ?
jezeli nie jestes pierwszym właścicielem to wszystko jest mozliwe, sprawdz instalacje np ile "drutów" idze do drzwi to łatwo sparwdzić w złaczu elektrycznym drzwi jak tutaj bedzie OK, to wtedy musisz sie dobrać do instalacji w samych drzwiach.