To jest widok strony w wersji do druku
-
7 załącznik(i)
Sprzedam Grande Punto
Auto użytkowane przez mojego syna na dojazdy do pracy od 2 lat. Uskładał trochę kasy i chce zmienić. W kraju od 2 lat ( Niemcy ) jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Rok produkcji 2008 poj. 1400, 77 KM, przebieg 158 tyś km, gaz założony przeze mnie jako właściciela w Polsce ma dwa lata i przejechane na gazie około 27 tyś. Wyposażenie - 4 poduszki powietrzne z przodu, elektryczne szyby x2, ABS, elektryczne regulowane lusterka, wspomaganie + CITY, kierownica regulowana góra-dół, multifunkcyjna kierownica, oryginalne radio, wyprowadzony kabel AUX, przyciemniane szyby z tyłu, alufelgi na lato, komplet kół zimowych (dwa sezony), centralny zamek. Autko po przeglądzie i OC do sierpnia 2019. W okresie dwóch lat wiadomo wymieniano olej i filtry oraz łączniki stabilizatorów, w tym roku klima po odgrzybianiu i nabiciu. Cena 15 tyś do rozsądnej negocjacji aczkolwiek rozważę każdą uczciwa cenowo propozycję. Kontakt tel. 505 867 515. Jedyny wkład finansowy jakiego wymaga to po zimie uszkodzone od spodu prawe nadkole i brak osłony pod silnikiem. Auto jest obniżone na zawieszeniu i profilu na letnich oponach.