To jest widok strony w wersji do druku
-
3 załącznik(i)
Sprzedam Fiat Croma
Sprzedam opłacone do lipca 2019 i po przeglądzie też lipiec 2019 ( 13 tyś do negocjacji rozważę każdą rozsądną i uczciwą propozycję) wspaniałe rodzinne auto kupione w kraju w polskim salonie od 1-szego właściciela które osobiście użytkuje od lat 4. Fiat Croma czarny, prod. 2006 pierwsza rej. 2007. Silnik 1,9 Multi Jet 150 KM bez DPF fabrycznie. Przebieg 197 tyś. 4 elektryczne szyby, elektrycznie ustawiane i podgrzewane lusterka, 9 poduszek powietrznych, 6 biegowa skrzynia biegów, blokada skrzyni biegów, Klima tronik dwie strefy, podłokietnik, klimatyzowany schowek jeden i drugi, relingi dachowe, Multi funkcyjna kierownica regulowana w dwu płaszczyznach,welurowa szara w bdb. stanie tapicerka, oryginalne radio, tempomat, komplet kół zimowych na alu 16" letnie na alu 17" oryginalne Fiat jedne i drugie, komplet kluczyków i dokumentacji. Więcej info. na tel. 505 867 515. Zdjęcia mogę podesłać na priv. padł mi laptop korzystam z innego i muszę zrobić aktualne.Teraz tylko 3 fotki z garażu. Aaaaaaa i nie palę papierosów. Poprzedni właściciel wymienił sprzęgło wraz kołem dwumasowym oraz rozrząd ja osobiście wymieniłem - alternator zaraz w pierwszym roku po zakupie, olej w skrzyni biegów przy wymianie alternatora, sprężyny tył, tarcze tył, klocki ham. przód i tył, akumulator 2 lata temu, gumy stabilizatora tył i przód, łączniki stabilizatora, a w tym roku amortyzatory przednie, i prawy przedni wahacz przed przeglądem olej w silniku oraz wszystkie filtry bo to był ten czas. Sprzedaje bo kupiłem Fiat Bravo 1.4 T Jet. Posiadam również na SPRZEDAŻ[/B] (15 tyś do negocjacji rozważę każdą rozsądną i uczciwą propozycję) Fiat Grande Punto 1.4 2008 rok z dwuletnim gazem biały, 3 drzwiowy rocznik 2008 wystawię też w osobnym ogłoszeniu. Miejscowość Klucze w MAŁOPOLSCE pomiędzy Krakowem a Katowicami w stronę Zawiercia.
-
Aktualne?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka