Cześć,
jaką instalacje polecicie mi do Fiata 500 1.2 69KM 2013r. na co zwrócić uwagę, czego unikać?
Dziękuję. Pozdrawiam
Ania
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
jaką instalacje polecicie mi do Fiata 500 1.2 69KM 2013r. na co zwrócić uwagę, czego unikać?
Dziękuję. Pozdrawiam
Ania
Zenit Blue Box
Zenit Blue Box | firma AG Centrum
+ Hercules Blue
Hercules Blue | Auto-Gaz Centrum
Unikać należy partaczy, trzeba znaleźć dobry zakład, zerknij na lpg-forum, tam polecą kogoś z okolicy. Myślę, że najlepiej wybrać coś z produkcji polskiej, aby nie było problemu z serwisem czy na przyszłość - cenami części. Zamontuj STAG qbox+ reduktor AC R01+wtryski W02, lub Zenit + reduktor Tur + wtryski Hercules, lub LPGTECH Duo + reduktor Tur + wtryski Yeti lub ALEX optima + shark 1200 + wtryski Barracuda. Możliwości jest sporo, podstawa to montaż i dostrojenie.
a co myślicie o czymś takim znalazłam na youtubie www.youtube.com/watch?v=f2Y8ruzwVp0
podobne auto instalacja firmy Landi Renzo ? Macie jakieś doświadczenie z takim produktem ? wydaje się ok ? Jestem zielona w tym temacie !
omijać szerokim łukiem
dokładnie, marketing dobry, ale produkty wcale nie są lepsze od innych firm, potem kosmos-ceny elementów niewspółmierne do wytrzymałości.
Ania skoro jesteś z warszawy zerknij do auto-wojownicy.pl lub klinikalpg.pl, doradzą na pewno i założą tak jak trzeba.