Czy tylko u mnie tak odstaje? :) nie sprawdzałem czy oprócz defektu wizualnego coś się z tym dzieje, np. przepuszcza gdzieś wodę
Załącznik 33200
To jest widok strony w wersji do druku
Czy tylko u mnie tak odstaje? :) nie sprawdzałem czy oprócz defektu wizualnego coś się z tym dzieje, np. przepuszcza gdzieś wodę
Załącznik 33200
Ona nie ma za zadanie uszczelniać czegokolwiek, to tylko osłona wizualna :)
W tipo akurat jest taki ząbek i wchodzi pod szybę. radzę z tym uważać bo w mito wlot powietrza do kabiny jest fabrycznie tak skonstruowany że leci do niego woda z szyby powodująć namakanie wykładziny. Tu może być podobnie choć sam wlot chyba poprawili
IMHO to co widać na zdjęciu powinno byc pod szybą
pogrzebałem trochę w keyeperze i ta atrapa ma numer 52025006. jak się wygogluje to wylada mi to tylko na miejscowe oddstawanie, a to co pod szybą chyba jest jak należy
googlowanie googlowaniem a ja to rozbierałem i ten rant powinien byc pod szybą
Zrobilem jeszcze dwa ujecia. Palcami tego wpychac na sile nie chce bo jeszcze cos zlamie. Chyba podjade do aso z tym..
Załącznik 33210
Załącznik 33211
trzeba wciagnąc spinki uszczelke i trzy wkręty na krzyżak. Zajmie to mniej czasu niz jechanie do aso
uszczelke na krawedzi podzybia od strony silnika. wycieraczek do tak drobnej korekty chyba nie trzeba ściagać. To ggiętki plastik jak go ułozysz tak będzie leżał. Dlatego to wcięcie trzyma go przy szybie
jesli dobrze zrozumiałem:
ściągam spinki (pomaranczowe), sciagam uszczelke (niebieskie), a wkrety sa pod spinkami?
Załącznik 33212
chyba już wiem gdzie te wkrety, widać tutaj na zdjęciu niedaleko miejsca gdzie jest uszczelka
Załącznik 33213
Wkrety pod uszczelka
dobra, przycisnalem lekko srobokretem w ta szczeline i wskoczylo bez rozkrecania :) wyglada jak nowe, jesli ponownie wyskoczy to podjade do aso