Piaskowanie? Skąd taki pomysł? Można na zawsze spartolić felgi...
To jest widok strony w wersji do druku
Piaskowanie? Skąd taki pomysł? Można na zawsze spartolić felgi...
Hej. Mam tipo od niedawna, na felgach alu 16. Zauwazylem dzisiaj dziwne dwie plamy na jednej feldze koloru bialego. Nie sa to uszkodzenia mechaniczne, powierzchnia jest zupelnie plaska, probowalem to zmyc bo myslalem ze to jakas farba ale nie schodzi.
Macie pomysl co to moze byc i jak to zmyc ? To moje pierwsze auto wiec nie mam z tym doswiadczen za duzo. Zalaczam zdjecia.
Dzieki za pomoc.
Felgi fabryczne to sa czy jakies dokupione?
Wydaje mi się, że są to te (oryginały 17) : https://6.allegroimg.com/s512/01b106...2cbad238915e56
tak to te co fatality wrzucil, fabryczne. uzytkuje cale 5 dni. inna sprawa ze auto stalo na stocku kilka miesiecy. nie wiem skad to sie wzielo i jak to ogarnac
Takie biale plamy to moze byc korozja.
korozja na elementach nowego auta ? to chyba sprawa na reklamacje ? czytalem o jakis pastach tylko nie wiem czy sie na to nadaje. no to niezle jesli to korozja.
Przeciez te felgi mogly dwa lata gdzies lezec , nie kazdy element w nowym aucie jest z tego samego terminu produkcji.
no dobra koledzy to co doradzicie ? reklamaowac ? moze jest na to jakas chemia ? czy oddac na piaskowanie i lakierowanie ?
co byscie zrobili na moim miejscu ?
Reklamscja, nic we wlasnym zakresie.
Jak krówka pisze tylko reklamacja.