Witam.
Powiedzcie co bardziej się opłaca do diagnostyki. Ten popularny na forum kabelek i MES czy Autocom? Oba interfejsy tyle samo potrafią? Kupując autocom przydałby mi się do innych samochodów..
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Powiedzcie co bardziej się opłaca do diagnostyki. Ten popularny na forum kabelek i MES czy Autocom? Oba interfejsy tyle samo potrafią? Kupując autocom przydałby mi się do innych samochodów..
Pozdrawiam
Do Fiata MES. Legalny obsługuje najnowsze modele Fiat ,Alfa ,Lancia do tego Chrysler Delta Thema i Ypsilon , Dodge Jurney Neon i Vision , Jeep Renegade i Suzuki sx4
A kabel najlepiej viaken czy inny?
Kup sobie Viakena V3 do tego darmowy program Forscan i zrobisz jeszcze Forda i Mazdę .Do Multiecuscana nie zapomnij o przejściówkach .
Wszystko jest na stronie MES.
Czemu MES nie pokazuje mi korekty wtrysków? Wszystkie wartości są na 0. Miał ktoś taki problem?
A MES masz oryginalny czy crackowany?
crackowany;/
A jesteś pewny że od tego zależy?
Na 100% nie, ale MES na cracku nie działa w 100% poprawnie.
Nawet na oficjalnej stronie Multiecuscan -a ostrzegają ,że nie ponoszą odpowiedzialności za następstwa wynikłe z używania cracowanych programów . Podobno jakieś awarie się pojawiały
Czerwony Tekst :
https://translate.google.pl/translat...t/&prev=search
No wiem. Widziałem to. A większość osób korzysta z pełnej płatnej licencji?
Myślę że coraz więcej. Mądry który kupi auto za parędziesiąt czy kilkanaście tysięcy zł idzie po rozum do głowy i kupuje legalny program . I tak taniej wychodzi niż ciągłe wizyty na cudzym sprzęcie lub ryzyko uszkodzenia elektroniki .