8 załącznik(i)
Fiat Croma 2007r. 1.9 150KM / AT / Prywatnie
Hej Forumowicze,
czas na zdrade marki i realizacje motoryzacyjnych marzeń i kupno cudeńka od panów z północy, dlatego moja Croma jest na sprzedaż. Miałem jeszcze ten rok przejeździć (kupiłem komplet opon letnich na ten sezon), ale splot szczęśliwych okoliczności spodowował, że są budżety na marzenia :-)
Jestem trzecim właścicielem Cromy, kupiona została od sąsiada z osiedla, który jako pracownik ASO ściągnął ją z Włoch. Sam natrzaskałem 40k km, a w tym czasie wymieniłem rozrząd, olej zawsze na czas, jest świeżutki EGR, zregenerowana turbina, nowy alternator. Auto służyło mi przez te 3 lata i naprawdę je polubiłem (na początku jak usłyszałem fiat, to mi się*włos na głowie zjerzył ;-) ).
Co najpewniej do zrobienia? Olej w czerwcu do wymiany, wydech stuka na dziurach, wiec jakiś trzymak puścił (ale to pewnie zdąże jeszcze naprawić). Skrzynia pracuje bez zarzutów, nic tylko lać i jeździć. Jeśli ktoś z Was będzie naprawdę zainteresowany, to na pewno się dogadamy :-)
Dla forumowiczów będzie extra rabat. Więcej informacji w ogłoszeniu. Jestem osobą prywatną.
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-croma-ID6A3Z0w.html
Cena: 16 900zł