Czy u innych też te plastiki na drzwiach świecące się rysują ?
To jest widok strony w wersji do druku
Czy u innych też te plastiki na drzwiach świecące się rysują ?
u mnie na razie rys nie stwierdzono
te na zewnatrz auto myja zawsze uważnie na 2 wiadra z myjka cisnieniowa najpierw plucze puzniej aktywna piana a rysek na tym pełno
Nic nie zrobisz one od patrzenia sie rysuja 🤣 tez mam ale mniej niz na poczatku bo polerowali mi je delikatnie.
czym polerowane i kto polerował ?
Po kij coś takiego dają. Że to niby ma na kimś zrobić wrażenie? Chyba takie jak kolorowe koraliki na murzynach. To jest wozidło do codziennej jazdy a nie egzemplarz kolekcjonerski co ma stać i błyszczeć. To ma być praktyczne
One się rysuja od samego przepływu powietrza - mam je też porysowane
Bo w najtańszej wersji jest matowa folia na słupkach B a nie błyszczący plastik.
Raczej nakladka z tworzywa. Chcieli w wyzszych wersjach zrobic dobrze a spierdzielili. Ale to nic- dzis stalem kolo kadjara czy captura-kij wie nie rozrozniam ich. Na wypasie z czarnym dachem. I to czarne konczy sie w polowie slupka i wygladalo jakby ktos to tepym nozem odcial tak poszarpana krawedź. Chyba ze ta pańcia sobie to dołożyła. Nie wiem czy to folia czy lakier ale jak fabryczne to porażka (auto do najtańszych nie należy).
Jak w salonie oglądałem te słupki w połysku sprzedawca od razu mi podpowiedział, bym się na to nie napalał bo cyt. "rysują się w Ch(...)j":smile:
Raz przejechałem po jednym słupku szmatą - całe w rysach ale spokojnie zawsze mozna okleic