Cześć,
Na ekranie dotykowym w TIPO na górze widnieje taka emotikonka ":)", która zmienia kolory - czy ona coś oznacza czy jest tak, bo jest?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
Na ekranie dotykowym w TIPO na górze widnieje taka emotikonka ":)", która zmienia kolory - czy ona coś oznacza czy jest tak, bo jest?
Popatrz na zachowanie się kolorów, a domyślisz się co oznacza.
Post powinien być w kategorii Radio/Nawigacja.
Niestety nie mogę się domyśleć... Pomożesz?
Jest to ikona apki EcoDrive. Zmienia kolory od czerwonego do zielonego i odwrotnie. Zielony oznacza ekonomiczną jazdę, czerwony odwrotnie. W radiu jest apka EcoDrive, w której będą statystyki zmiany biegów, przyspieszania itd. Dane mogą być wysyłane do chmury poprzez Uconnect Live, albo(i - nie pamiętam czy można jednocześnie) na pendrive'a.
Pobrałem dodatkowo apke eco:drive na fona ale mam cały czas błąd logowania, o co kaman? Od kilku dni spróbuj później tylko wyświetla...
Za twym postem tez pobrałem z ciekawości. Zalogowałem się tym samym loginem jak do Uconnect Live app i działa. Dane pobrane z chmury. Dla mnie bardziej gadżet niż użyteczna apka - np. wylicza koszt przejechanych km w zł - ale nie wiem na jakiej podstawie, skoro nie można podać ceny za litr czy to gazu, czy to pb.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b428e17d31.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
przepraszam że odkopuję stary temat, ale tak z ciekawości co trzeba zrobić by ta ikonka była zawsze? U mnie niestety raz się pojawia i jest , potem przez 3-4 dni jej nie widzę, potem nagle po którymś uruchomieniu auta znowu jest, następnie po ponownym uruchomieniu np. w dniu następnym ikonki już nie ma.
wiecie może gdzie trzeba to włączyć na stałe? o ile się da?
Zaktualizować soft radia do najnowszej wersji.
Na początku miałem ją zawsze potem po aktualizacji do przedostatniej wersji pojawiała się jak chciała, a po najnowszej znowu jest zawsze :-)