To jest widok strony w wersji do druku
-
Fiat 500 z USA w Europie
Witam wszystkch.
Czy szanowni forumowicze moga pomóc lub pokierować w sprawie przestrojenia radia amerykańskiej wersji Fiata 500 1.4 2015rok? z B&M sobie poradziłem i pięknie mówi do mnie po polskunatomiast niegdzie nie mogę znaleźć czy i jak można zmienić raster tak by fale FM były wyszukiwane co 100kHz a nie jak to w USA co 200kHz.
Chodzi mi też po głowie wymiana radia na wersje Europejska pozostaje tylko pytanie czy będzie działał B&M, bluetooth i złącze USB
Pozdrawiam,
-
Dzień dobry, chciałem zapytać czy udało się znaleźć odpowiedź na temat przestrojenia radia. Oraz jak sobie poradzić z językiem w B&M?
Dziękuję i pozdrawiam
Wojtek
-
Obawiam się , ze radio z wersji europejskiej nie da się zosiować po PROXY do wersji USA ale spróbować zawsze można. Nie mam pewności czy radia w wersji USA mają kod antykradzieżowy (ten 4-ro cyfrowy). Jeśli mają to musisz się upewnić, że taki posiadasz ponieważ jeśli włożysz radio europejskie i wpiszesz jego pin to ten zastąpi twój oryginalny. W konsekwencji jeśli próba się nie powiedzie to zostaniesz z przysłowiową ręką w nocniku.
-
2014 rok Abarth wymieniłem radio na EU po osiowaniu nie migają kilometry i wszystko działa za wyjątkiem sterowania radiem z kierownicy. Telefon działa bez problemu.
-
W poliftowych radiach można to przestawić z poziomu PROXY. Mam to rozkminione.
-
Cześć, chciałem się podpiąć pod temat 500 z USA.
Zakupiłem 1.4 100KM produkcja 2015 rok i mam kilka problemów:
- przebieg w kilometrach pulsuje na wyświetlaczu,
- nie mogę zresetować błędu ciśnienia w oponach po wymianie czujnika,
czy znacie może jakiegoś magika z okolic Warszawy, który by to zrobił w dobrej cenie?
Pozdrawiam,
M
-
Radio EU
Witam,
Czy potrafi ktoś zrobić osiowanie proxy w fiacie 500c z 2015r. USA. Włożyłem radio EU i już kilka osób oraz ASO się poddało.
Proszę o pomoc.