Witam
Poszukuje kogoś kto ma kompa z programem do diagnostyki cromy.
Tak żeby zrobić osiowanie proxy. I przejrzeć co jeszcze w niej siedzi .
No musi tez mieć pojęcie co robić bo sam komp nie wiele da .
Włocławek i okolice .
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Poszukuje kogoś kto ma kompa z programem do diagnostyki cromy.
Tak żeby zrobić osiowanie proxy. I przejrzeć co jeszcze w niej siedzi .
No musi tez mieć pojęcie co robić bo sam komp nie wiele da .
Włocławek i okolice .
Za jakieś 300 zł sam możesz stać się osobą której szukasz :) to koszt interfejsu i programu... reszty możesz dowiedzieć się tutaj, bądź też w innym miejscu w sieci...
kabelek 4 dyszki
program w sieci
obsługa - banalna
Mam kabel i ecuscana, jestem z Kowala. Podaj numer to się odezwę.
Ja swoim kablem od viakena właśnie za 40 nie mogę zrobić osiowania proxy.... On jest tylko do diagnostyki.
Może to nie jest tylko wina kabla, ale również legalności programu...
Kabel od Viakena za 4 dyszki, to ten niebieski jeśli się nie mylę i to nie jest ELM.
Elm 327 kosztował kiedyś koło 100 zł, do tego jakaś legalna wersja FES lub MES i nie ma problemów z osiowaniem.
Popieram stanowisko Kolegi @malutki1989, jesli chodzi o kabel od Viakena to polecam ten https://www.viaken.pl/pl/diagnoza-fi...scan-2013.html . Na tym kablu + legalny (czytaj kupiony ) MES + przejściówki (żółta i zielona) i wszystko śmiga. Obsługuję tym zestawem i Crome i Grande Punto bez jakichkolwiek problemów. Wcześniej miałem ELM 327 od innego producenta i było słabo, często miał kłopoty z połączeniem. Zakup może nie tani ale zwróci się przy obsłudze tak aktualnych jak i przyszłych samochodów. Mina sprzedających bezcenna jak podpinasz MESa i pokazujesz im różne różności o których nie mieli (lub tylko tak mówią) pojęcia.