Jak w temacie. Jak ustawić prędkościomierz elektroniczny? Narazie pokazuje tylko ile Tipek ma przejechane.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak w temacie. Jak ustawić prędkościomierz elektroniczny? Narazie pokazuje tylko ile Tipek ma przejechane.
Widze kolega instrukcje rzucil w kat bo jezyk ciezko ustawic i predkosciomierz...
Z lewej strony kierownicy masz strzalki nadus w prawo lub lewo az sie pojawi . Masz ten konfigurowalny wyswietlacz?
Włącz zapłon ,i baw się przyciskami z lewej strony kierownicy ,po kilkunastu minutach kilka kilkanaście ustawień sobie zapamiętasz ,to raczej nie do wytłumaczenia
Ok dzięki. Poszukam tej instrukcji jednak 😬 pozdrawiam
Nie wiem czy to jest dostepne w najtanszej wersji wyposazenia
Uprzedzając kolejne pytania. Samochód odpalamy wkładając kluczyk do stacyjki. Tak kluczyk to ta czarna kostka która dali razem z samochodem. I druga ważna rzecz to aby samochód ruszył upewnij się czy ma koła, cztery okrągłe czarne âcośâ
W razie kolejnych pytań np co to za ruchome kolo przed fotelem to jestem do dyspozycji
Pozdrawiam
Zapomniałeś dopisać eleven gdzie zająć miejsce w bolidzie. Bo ktoś może poczuć się jak w kinie- gdzie usiądzie zawsze coś zobaczy. Tu nie znaczy że gdziekolwiek usiądzie to bolid poprowadzi:mad::mad::confused:
Loża szyderców - wszyscy mądrzy bo już jakąś wiedzę macie :) ech Panowie - ja też jak zaczynałem przygodę z TIPkiem miliony pytań - ale wtedy to tylko krówka muczała :) pozdrowienia
No to za trzy stowki licznik z demontazu. Albo przecudne chinskie urzadzonko za 30 dolarów ktore wszystko pokaze(oprocz tem oleju)i nawet bledy skasuje. Wprawdzie mam wyswietlacz graficzny ale kupilem dodatkowo bo mialem za malo wskaznikow. Zaraz powiedzą ze jestem w zmowie z chinczykami i im klientow naganiam :)