To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Hak i fuszerka -
Hak i fuszerka
Witam zamontowałem w swoim kombi hak na warsztacie,i co sie okazuje lampa lewa ta na blotniku odstaje od tej na bagażniku majster oczywiście , że tak było jak tam u was po montażu ? ( jutro jade niech probóje poprawiać ) ( chyba , że tak było lecz nie sadzę) noi oczywiście lekie zadrapania wokół lamp.
-
Zapewne do podważenia lamp śrubokręt był w ruchu...
-
Kurwa rzeźnicy. Jak takie firmy sie utrzymuja na rynku
-
Jaki hak montowałeś ?
Masz jakieś zdjęcia ?
-
2 załącznik(i)
steinhofa odkręcany za całość zapłaciłem 750 zl plus lekie zadrapanie i na koniec wyrwałem 50 zl za zadrapanie niewilkie ale jest po tygodniu zauwazyłem, że dodadkowo wybrucil mi podsufitke (boczek przy szybie)gdy dostawał się do wiązkii plastik który idzie u góry nad ostatnią szybą odstaje ponieważ pogubił spinki więc radze uważać i dokadnie sprawdzić Załącznik 31092Załącznik 31093
-
Cytat:
Napisał
dawidtipo
steinhofa odkręcany za całość zapłaciłem 750 zl plus lekie zadrapanie i na koniec wyrwałem 50 zl za zadrapanie niewilkie ale jest po tygodniu zauwazyłem, że dodadkowo wybrucil mi podsufitke (boczek przy szybie)gdy dostawał się do wiązkii plastik który idzie u góry nad ostatnią szybą odstaje ponieważ pogubił spinki więc radze uważać i dokadnie sprawdzić
Załącznik 31092Załącznik 31093
Pfyyy co za partacz. Trzeba bylo tylko za hak zaplacic.