Poratuje ktoś numerem VIN Bravo z 2007r, 1,9 Multijet 120 KM. Ewentualnie czy może ktoś podać nr pompy ABS z ESP, i czujnika ESP z takiego auta?
To jest widok strony w wersji do druku
Poratuje ktoś numerem VIN Bravo z 2007r, 1,9 Multijet 120 KM. Ewentualnie czy może ktoś podać nr pompy ABS z ESP, i czujnika ESP z takiego auta?
EPER nie daje rady?
EPER może dałby radę, ale chodzi o dołożenie ESP do auta które go nie ma
No i? W EPER masz wszystko. Przykładowy nr ricambi pompy ABS z ESP do Bravo to 71748417 (Bosch 0265235417). Czujnik ESP posiada numer ricambi 51746232 (Bosch 0265005616) To jest minuta szukania w EPER.
Tu opis kogoś kto dokładał:
Pamiętaj, że pompa posiada centralkę elektroniczną która ma oddzielny od pompy nr ricambi. Tak przynajmniej wynika z EPER. Być może centralka zintegrowana jest z pompą.Cytat:
potrzebujesz:
1.pompa ESP - od 200* PLN, ja mam pompę o numerze innym niż podaje eper do mojej wersji silnikowej, jest ich dużo, ja mam od TJeta, mimo, że mam MJTD... bałagan w oznaczeniach, ale to nie ma znaczenia- ma być od Bravo zlosnik.gif
2. czujnik ESP - od 90* PLN, najlepiej z wtyczką, ale ciężko dostać.
3. ramka/panel radia z przyciskiem ASR od 100*PLN (starą sprzedasz, jeśli masz halogeny, bo takie są "chodliwe")
4. program FES
5. przewody hamulcowe od pompy ESP do zbiorniczka płynu ham. nowe w ASO ok 70 PLN ( w zależności od posiadanych rabatów)