Witam
Mam pytanie chciałabym założyć do swojego Ducato alarm ale który? Może ma ktoś z kolegów sprawdzony dobry. A może ktoś ma jakiś warsztat co się tym zajmuje we Wrocławiu lub na górnym Śląsku?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Mam pytanie chciałabym założyć do swojego Ducato alarm ale który? Może ma ktoś z kolegów sprawdzony dobry. A może ktoś ma jakiś warsztat co się tym zajmuje we Wrocławiu lub na górnym Śląsku?
Polecam zestawy od Stig'a. Ciekawe rozwiązania, cena też nie zrujnuje portfela. Do każdego zestawu dokładna instrukcja. Montowałem już kilka w różnych autkach, również w dostawczakach. Pierwszy zestaw centralny + alarm w swoim Seiko :) P 6 latach wytarł się tylko przycisk na pilocie. A propos pilota, to zasięg jest zaskakująco daleki ponad 100m bez względu na przeszkody, takie jak ściany budynków czy drzewa... Pewnego razu przez przypadek po powrocie do domu włączyłem sobie lokalizację za pomocą kierunkowskazów i syrenki...
Dzięki za informacje. Obadam to. A montował ktoś sam alarm? Jest to dużo roboty?
Wysłane z mojego Lenovo YT3-X50L przy użyciu Tapatalka
Jeśli masz fabryczny centralny to można dołożyć do tego sam alarm. Pracy nie ma dużo. Czujki, centralka, syrenka, przewody i podłączenie. Kilka godzin to maks. Przy podłączeniu z centralnym możesz sterować alarmem przy pomocy fabrycznego pilota :)
Wszystko dostajesz w zestawie od producenta :)
Witam.
I jak Matti_k7 jaki alarm zamontowałeś?
Dużo było z tym zabawy?
Jutro odbieram swojego nowego Ducato i chciałbym dorzucić mu alarm, aby spać spokojniej.
Nie nie bawiłem się tym olałem sprawę. Widziałem kiedyś na alle oryginalny ale nie kupiłem i teraz już nie ma.