Witam,
Problem polega na tym, ze nie mogę ustawić zegarka. Cały czas mryga i nie da się go przestawić. Ktoś ma jakiś pomysł?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Problem polega na tym, ze nie mogę ustawić zegarka. Cały czas mryga i nie da się go przestawić. Ktoś ma jakiś pomysł?
"Mryga" po podłączeniu akumulatora po dłuższym odłączeniu? Przełączniki po lewej stronie kokpitu działają?
Tak odłączyłalem akumulator na godzinkę.
Przełączniki działają
No to przycisk Menu, potem + lub - i znajdziesz odpowiednie pozycje data i czas (godzina).
Jak przełączasz przyciskiem Trip,opcję menu i później plusem i minusem szukasz ust godziny (obok reg. wys. świateł). Ta opcja nie działa?
Kiedy wciskam przycisk MENU/ESC mogę ustawić tylko i wyłącznie podświetlenie zegarów, nic więcej ....
Ręce opadają albo nie umiem tego zrobic
Odświeżę temat, u mnie jest problem z datą ustawiam powiedzmy dzisiejszą i za klika dni mam już datę do przodu np: powinna być + 3 dni a jest +5 dni.
kiedy na nowo ustawię datę po kilku dniach znowu jest kopnięta.
Ma ktoś jakąś poradę?
Jak można nie umieć ustawić daty? Jak nie ma opcji, to może robicie to w trakcie jazdy (wtedy celowo nie ma tej funkcji)?
Albo zegary uszkodzone (czy który moduł fizycznie trzyma datę). Ewentualnie klasyka, "masa" gdzieś nie łączy. Tyle w temacie.
Dlaczego stwierdzasz że nie umiem ustawić daty. Raczej widzę problem czytania ze zrozumiem, idę do auta ustawiam datę na dzisiejszą tj. 22.08.2023 a za 3 dni nie mam 25.08 tylko dalej 26.08.
Zegar masz ustawiony w trybie 24 godzinnym? Pytam, bo nieprzypadkowe jest przesunięcie o 1 dzień. Inaczej, przed 12 może być dobrze, a po już źle.