Witam
Kupiłem koło zapasowe gdyż miałem zestaw naprawczy i teraz okazuje się, że śruba mocująca styropian z zestawem naprawczym jest za krótka do przykrecenia koła.. Czy ktoś wie gdzie kupić nowe mocowanie koła zapasowego. Dzięki za pomoc.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Kupiłem koło zapasowe gdyż miałem zestaw naprawczy i teraz okazuje się, że śruba mocująca styropian z zestawem naprawczym jest za krótka do przykrecenia koła.. Czy ktoś wie gdzie kupić nowe mocowanie koła zapasowego. Dzięki za pomoc.
castorama dział metalowy?
W ASO :
Numer: 51900447
Cena około : 40 zł
JTN masz głowę jak sklep - szacun
Przecież to w KeyEperze jest :
FIAT KEYePER
JTN jak bedzię eperze widoczne PCT?
nie widzę dodatkowej nagrzewnicy, powinna być w układzie klimatyzacji.
ale chodzi mi o liste rzeczy w aucie jak masz wymieniona co masz to jak jest zapisane pct - jak masz pct powinienes to zobaczyc JTN
A wie ktos moze ile kosztuje ten zestaw naprawczy Fix&Go i gdzie to kupic w przyzwoitej cenie? Chyba ze kolega co kupil zapas chcialby sie pozbyć ;)
Jest tego całe mnóstwo na Allegro, np.: KOMPRESOR+KLEJ NOWY 12V FIAT GRANDE PUNTO (7032530699). (chyba Ci nie przeszkadza, że ten akurat jest z Punto ;-) ).
Hahaha śmieszne zadaje takie pytanie gdyż nie mogę nowego kupić w internecie a do ASO mam z 150 km...
przerabiałem to samo. Kupiłem w castoramie śrubę bodajże 8 albo 10 (taki sam rozmiar jak ta z mocowania) i taki łącznik nie pamiętam jak on się fachowo nazywa (wszystko jest na dziale metalowym). Łącznik ten wygląda jak nakrętka tylko jest długości około 3 cm. Z śruby obciąłem fleksem łeb i wkręciłem do połowy tego łącznika śrubę, a z drugiej strony mocowanie od styropianu. Wyszła z tego taka przedłużka i jest ok. Warto jeszcze dać nakrętkę pod ten łącznik. Kosz ok 5 zł.
Edit
Łącznik ten to: Nakrętka do prętów gwintowanych.
Trzeba dobry rozmiar dobrać.
https://www.castorama.pl/produkty/na...4-x-48-mm.html
Dzięki za podpowiedź