Czy ktoś z Kolegów zdejmował uchwyt nad głową, np. przy demontażu podsufitki? Oglądałem to i szczerze mówiąc nie mam pomysłu jak się do tego zabrać żeby niczego nie uszkodzić.
To jest widok strony w wersji do druku
Czy ktoś z Kolegów zdejmował uchwyt nad głową, np. przy demontażu podsufitki? Oglądałem to i szczerze mówiąc nie mam pomysłu jak się do tego zabrać żeby niczego nie uszkodzić.
Poszukaj uchytu na allegro i zobacz jak jest montowany ;-). Chyba na spinki. Polecam kazdemu klucze do tapicerki kosztuja grosze a pomagaja uniknac zniszczen
Edit znlazlem za Ciebie
http://allegro.pl/raczka-uchwyt-pods...672463840.html
Wyglada jak blaszane zatrzaski jakich jest w mito GP (np tunel srodkowy) wychodza fajnie, nie lamia sie, trzeba podwazyc najlepiej wspomnianymi kluczami. No chyba ze jakis podobny patent z plastiku ale taka sama metoda
U mnie będzie zamiana na schowek na okulary z 500l pasuje jak ulał.
Właśnie też mam taki schowek i chcialem go zamontować. Tylko uchwyty w schowku są na śruby a tu są plastykowe kolki.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dzięki za pomoc.
Załącznik 29858
Znalazłem fotkę z Cromy, wygląda jak by to były tylko zaślepki, a pod nimi śruby. Same kołki to chyba jednak by nie dały rady przy nerwowym trzymaniu za rączkę.
Boję się że przyoszczedzili i trzeba będzie bardziej pokombinować przy wymianie rączki na schowek.
Wersji lounge jest już rączka wystarczy odkręcić i założyć schowek. Jak tylko przyjdzie mój to zamiana i pokaże jak to wyszło
No właśnie taką mam. Tylko że tam są kołki a nie śruba. No chyba że pod tymi kołkami coś jeszcze jest. To ja poczekam z wymianą na bardziej doświadczonego Kolegę.😁
ja mam sedana w lounge i po stronie kierowcy mam tylko ... wgłębienie na uchwyt :)
Nie ma czego żałować.
Jedyną osoba jaką widziałem która z tego korzystała był porucznik Zubek w "07 zgłoś się" i to jako pasażer.
Gdybym mógł z chęcią bym z tego zrezygnował na rzecz lampki w schowku.
Ale gdybyś chciał założyć prawdopodobnie są dziury w szkielecie auta pod podsufitką pewnie da się je wyczuć palcem a na allegro tego sporo.
Te raczki są właśnie po to ;-) :
45:00-45:25 dokładnie 45:20
http://seriale888.blogspot.com/2013/...zabi-moja.html
No i ta Alfa w 36:12 mniam
Pietics - założyłeś już ten schowek na okulary ???
ja kupiłem ten schowek. tylko zimno teraz w aucie kręcić a i na zimę okulary wozić :)
Ja czekam na Juri-a. :smile:
Hahahaha - a ja czekam na was ...chciałem zdemontować tą rączkę ale nie za bardzo te zaślepki chcą wyjść a nie chcę ich zmasakrować... próbowałem wkrętakiem płaskim pociągać w dół potem w górę ale siedzą mocno ....czekam na pierwszego odważnego ... jak bym wiedział na 100% że tam po zdemontowaniu tej rączki są gwinty do przykręcenia tego schowka to bym się nie cackał ... ale tego nie wiem bo chyba jeszcze nikt nie demontował.