To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Wyświetlacz NAVI - padł.
Po przejechaniu 2300 kilometrów, wyświetlacz navi - padł. Najpierw dostał delikatne pionowe paski potem "poszedł na całość".
W piątek wracam z urlopu i wyprawa do bilexu. Ciekawe jak z wymianą czy dadzą Panowi radę :( już się boję o plastiki i deskę.
Załącznik 29707
-
7” ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nie wiem - Tipo SW Longue z TomTom.
-
-
Objaw jak w laptopach pionowe linie ;(
-
Cytat:
Napisał
barfor_tipo
Po przejechaniu 2300 kilometrów, wyświetlacz navi - padł. Najpierw dostał delikatne pionowe paski potem "poszedł na całość".
W piątek wracam z urlopu i wyprawa do bilexu. Ciekawe jak z wymianą czy dadzą Panowi radę :( już się boję o plastiki i deskę.
Załącznik 29707
Mam to samo. Już złożyłem reklamację. Mają wymienić i też mam takie same obawy.
-
http://fiatklubpolska.pl/radio-i-naw...13/#post292827
Ten sam objaw widziałem na jeździe testowej, trochę zaczynam się bać jak to się będzie spisywać.
-
zapytajcie Panów serwisantów czy maja toolkita do takiej roboty. są to plastikowe narzędzia, których twardość jest mniejsza niż naszych plastików zatem uszkodzi sie narzędzie a nie wasz plastik. Wiem, widziałem takie cuda czerwone w moim ASO
-
Mam własne narzędzia do demontażu plastików, bo w ASO z tym słabo - miałem rok temu na gwarancji coś robione i z czym lecieli? Z wkrętakiem, bo narzędzi nie mają. Jakie było zdziwko, gdy wyciągnąłem z bagażnika zestawik :)
PS. Nie tylko czerwony/pomarańczowy kolor mają ;)
-
U mnie po nocy jest OK. Jutro wracam ponad 1000 km to zobaczę co będzie, pokaże zdjęcie w serwisie i porozmawiam,
PS . Uszkodzą plastik to muszą wymienić na nowy (deskę też) na swój koszt. Co mnie obchodzi, że nie maja narzędzi, niech się zaopatrzą.
Poproszę o linka lub zdjęcie tych narzędzi to może sobie kupie.
-
zrób sobie filmik i zdjecia teski sprzed aby Ci potem nie wmawiali ze tak juz było
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Mam wĹasne narzÄdzia do demontaĹźu plastikĂłw, bo w ASO z tym sĹabo - miaĹem rok temu na gwarancji coĹ robione i z czym lecieli? Z wkrÄtakiem, bo narzÄdzi nie majÄ
. Jakie byĹo zdziwko, gdy wyciÄ
gnÄ
Ĺem z bagaĹźnika zestawik :)
PS. Nie tylko czerwony/pomaraĹczowy kolor majÄ
;)
Ja tez zanabylem. Ogolnie Tipo a pewnie inne wspolczesne tez sa malo przyjazne dla majsterkowiczow. Liczba srub zredukowana do minimum wszedzie zatrzaski ktore po pierwsze latwo polamac a po drugie nie wiadomo gdzie sa