Witam czy lalka chodząca ze sterownikiem będzie odpowiednia dla 2 - 3 letniego dziecka? jeśli nie to może zaproponujecie jakiś inny prezent dla dziewczynki?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam czy lalka chodząca ze sterownikiem będzie odpowiednia dla 2 - 3 letniego dziecka? jeśli nie to może zaproponujecie jakiś inny prezent dla dziewczynki?
Jakiś piesek mechaniczny,kotek ,cos co może też przytulić,bo dzieciaki lubią przytulać włochate stworzenia
Moim zdaniem taka lalka jest świetnym pomysłem. Niemniej, warto pamiętać, że dziecko może miewać wahania nastrojów. To znaczy wszyscy mamy wahania nastrojów, ale w przypadku tak małych dzieci te wahania są największe. Nie jestem ekspertem w temacie, ale takie wyciągam wnioski po tym, co widzę.
Dziewczynki bardzo lubią takie interaktywne lalki, więc pomysł będzie trafiony.
taka lalka to fajny pomysł
Dużo jest odpowiednich prezentów dla 2-3 latki - ten też się moze sprawdzić, czemu nie :D Ja mojej malutkiej siostrzenicy w wieku 4 lat kupiłam pierwszą, małą "kobiecą" torbeczkę (mają fajne na brytyjka.pl takie dla małych dziewczynek też) no i niby maluszek, ale prezent cieszył :) Dziewczynka z każdej lalki się ucieszy!
Fajny pomysł, choć tak jak ktoś już wcześniej napisał, dzieci różnie reagują na interaktywne zabawki.
Jeśli dziewczyna gra w lalki, wtedy będzie dobry prezent