Witam, chciałabym zapytać w jakie perfumy się zaopatrujecie? Które bardzo wam się podobają? Ja obecnie cały czas korzystam z PACO RABANNE - Black XS for Her i szczerze nigdy mi się ten zapach nie znudzi:)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, chciałabym zapytać w jakie perfumy się zaopatrujecie? Które bardzo wam się podobają? Ja obecnie cały czas korzystam z PACO RABANNE - Black XS for Her i szczerze nigdy mi się ten zapach nie znudzi:)
To mi nigdy nie znudzi się Calvin Klein In2U :)
A przynajmniej się trzymają? Bo sam kupiłem sobie kiedyś zapach z feromonami to normalnie wietrzał po godzinie. No i efektu nie widziałem bo to było jakieś placebo ( tłumaczę sobie jednak tym,ze zapaszek kosztował jakieś 15 złociszy to miał w sumie prawo tak krótko się utrzymywać).
Ja lubię zmieniać co jakiś czas zapachy, ale na ogół preferuje te delikatne, dziewczęce. teraz korzystam z Calvin Klein eternity :)
Moja Dziewczyna używa Calvin Klein Beauty. Nie mogę się od niej odkleić :D
Heh, a to podobno ten naturalny zapach jest najbardziej pociągający i to w nim zawarte są te całe feromony ;)
Z męskich ponadczasowy i inny niż wszystkie Dior Fahrenheit. Kobiecie mogę z czystym sumieniem polecić również Diora Midnight Poison.
Kolega przechodził obok i fajny zapach miał .Okazało się ,że to ZARA 9.0 . Zamówiłem ,ale z flakonikiem ZARA 8.0 . Poczytałem i te zapachy niby się uzupełniają ,8.0 na lato ,a 9.0 na zimę -sprawdzimy co i jak gdy przyjdzie. Nie kupowałem na alledrogo ,bo ...przepłaciłbym 10 zł na zestawie względem sklepu ZARA (często na alledrogo jest taniej ,a tutaj zdziwko :) )
Ja to "pachnę" eterówką [etanol skażony eterem] po pracy, czasami dochodzi do tego druga nuta nadana przez różne rozpuszczalniki organiczne np aceton, a i elementy kwasowe się zdarzają :P