To jest widok strony w wersji do druku
-
Funkcje wyświetlacza
Przeglądając różnego rodzaju materiału i zdjęcia na temat 500 X zauważyłem, że główny wyświetlacz pokazuje puchar za eko jazdę. U mnie widzę tylko na wyświetlaczu radia listki i punkty. Czy ktoś może wie jak to jest z funkcjami do wyświetlania, czy może są jakieś stopnie zaawansowania tych wyświetlaczy ? Nie mam turbo , więc widok doładowania u mnie odpada, auto posiada uconnect live i bez problemu łączy się z telefonem.
-
Puchar miałem na komputerze w liczniku,ale po aktualizacji w ASO zniknęło to i nie ma . Listki eco są na wyświetlaczu radia w funkcji eco coś tam
-
Ta aktualizacja sporo popsuła. U mnie przestał też wymieniać informacje z apką w smartfonie.
-
Czy o tą aktualizację to też trzeba wołać samemu ?
Miałem przegląd po roku w lipcu i widzę ,że puchar mam czyli ,że nikt nie robił aktualizacji.Wymienili olej filtr kabiny i oleju zaśpiewali 880 zeta i tyle.
-
Dostałem pismo o akcji serwisowej - wymiana klucza do kół oraz aktualizacja oprogramowania.
-
A na czym miała polegać aktualizacja ? z reguły jest coś dodane a nie odebrane.
-
U mnie był brak logiki w ściemnianiu zegarów,panelu radia . Po aktualizacji jest w normie,ale puchar odebrali :(