To jest widok strony w wersji do druku
-
Jakie seicento wybrac
Witam mam dylemat, taki iż mam do wyboru dwa samochodu oba to seicento tylko dwa rózne silniki 900 i 1.1.
napisze cos o 900 to tak: przebieg 140tys km rok 2000 mam ten samochód 2msc wymieniłem łozyska w przednich kołach,tłumik kompletny na nówka,oleje,płyny,filtr oleju i narazie tyle moze coś sie pokaże do naprawy ale narazie tyle. blacharka w stanie bardzo dobrym lecz małe plamki które teraz 10 mam/miałem zamiar zakonserwować.
A Teraz fiat 1.1 :przebieg 200tys rok 1999 ( chyba grudzień ) kupione wczoraj okazyjnie za 1.100zł samochód jest w gazie ważny do lipca 2018. posiada takie bajery jak elektryczne szyby, centralny zamek,klima, blacharka tez stan można powiedziec bardzo dobry , no jak silnik nie wiem bo nie zdązyłem sprawdzić. samochód ogólnie kupił mój wujek z zamiarem jeżdżenia trochę ale ze kupił tanio to chce sprzedać komuś drożej zeby zarobic grosza.
i dylemat polega na tym ze zastanawiam sie czy nie sprzedać mojego a zostawic sobie ten 1.1 ? chciałem usyszeć kilka opini na ten temat i podjąć decyzje \\
a i w tej 900 dziś zrobiłem przegląd bo juz musiałem i ubezpiecznie tez nowe chyba miesiac dopiero co prawda nie na mnie mi nic nie leci ( chodzi o żniżke ) ale zapłaciłem za to .
A w fiat 1.1 przegląd na miesiąc no i ubezpiecznie by było na wujka z pełna zniżka i ja jako współwłaściciel
Dzieki za przeczytanie, poświęcony czas i odpowiedź. Pozdrawiam
-
Jasne,że 1.1/Tym bardziej,że klimę ma.900 była przepaścią w porównaniu do 700.Ale 1.1 to przepaść w porównaniu do 900.Całkiem inne auto a i te parę bajerów w środku też robi robotę.Jak motor jest ok to brać.Musisz uważać na przebieg bo w okolicach 150 w górę kończy się uszczelka pod głowicą.Brat miał dwa 1.1 i w obydwu robił UPG.
-
Zdecydowanie 1,1 ! Z Uszcelka pod Glowica - prawda!