Cześć
Czy może ktoś polecić dobre pokrowce?
Czy ma ktoś te z alegro?
FIAT TIPO (OD 2015r.) pokrowce alkantara (6753178226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawiam
Przemek
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć
Czy może ktoś polecić dobre pokrowce?
Czy ma ktoś te z alegro?
FIAT TIPO (OD 2015r.) pokrowce alkantara (6753178226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawiam
Przemek
Hej, ja akurat do fiata na razie pokrowców nie szukam, ale wcześniej w tym roku kupowałem do mojej starej asterki i przekopałem pół internetu w poszukiwaniu dobrych ;) Te z aukcji wyglądają porządnie i mają cenę sugerującą że może coś z nich być. Zastanawia mnie tylko podpis pod jednym ze zdjęć "pokrowce na tej aukcji zostały uszyte w rozmiarze uniwersalnym" - no bo albo są uszyte na miarę do tipo albo są uniwersalne, jedno z dwojga. Uniwersalne nigdy nie będą dobrze pasować - na twoim miejscu zadzwoniłbym do firmy i się dopytał.
Dzięki. Już miałem je kupić, ale znalazłem o nich negatywa w komentarzach sprzedawcy, że właśnie są uniwersalne i kiepska sprawa.
Poczekam może się pojawią jakieś inne....
Witaj Vakr
Jak znajdziesz jakieś interesujące pokrowce do Tipo to pokaż je. Też jestem zainteresowany pokrowcami, przeglądałem allegro i znalazłem np.: GRUBE POKROWCE MIAROWE NA FOTELE FIAT TIPO SEDAN (6841570864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Firma jest spod Rzeszowa.
Cześć
Na to nie trafiłem.
Na razie kupiłem matę do bagażnika i pasuje idealnie.
Napis TUNING DUE i wsiowe konfiguracje kolorystyczne rodem z Golfa III skutecznie zniechęcają do zakupu. Za to pewnie dodają około 10 KM +10 do prestiżu na dzielni :P ;) :D
Jeżeli szyją na miarę (tylko ciekawe skąd wezmą:)) to kolory można wedle życzenia. Zresztą napisałem do nich..
Zamówione (bez napisu Zafferano:)), dam znać czy pasują...
Nie wiem czy jest sens montażu pokrowców. Wiele z nich to tandeta, która odstrasza jakością. Kupowanie przez sieć kota w worku jest ryzykowne. Poza tym należy pamiętać o odpowiednich pokrowcach dla aut wyposażonych w poduchy
Cześć
W końcu założyłem pokrowce, w miarę pasują. Mają za mało materiału przy łączeniu siedziska z oparciem na przednich fotelach, ale może po porządnym naciągnięciu będzie ok i nie ma rozcięcia na środkowy pas na dole w tylnym oparciu.
Materiał jest dobry i porządnie pozszywany. Ciężko wepchnąć za tylne oparcie, jest taka poprzeczna belka w bagażniku. Może można ją odkręcić, ale da się też ręką powciskać. Pokrowce z tylnych oparć są na dole na rzepy.
Załączam fotki - uwaga pokrowce na razie nie są pospinane bo wsiąkła mi paczka z haczykami:), dlatego odstają, wiszą....
Gdym miał kupić jeszcze raz, to tak.
Załącznik 29269Załącznik 29270Załącznik 29271Załącznik 29272Załącznik 29273Załącznik 29274Załącznik 29275Załącznik 29276Załącznik 29277Pozdrawiam
Przemek
nie żebym reklamował ale mam u siebie firmę cardopokrowce nie są tanie ale za to super spasowane i wytrzymałość. U sobie w 500L mam i chwalę sobie
Pokrowce samochodowe Fiat Tipo II
mało znana firma robi eleganckie pokrowce. Ja mam taki sam układ kolorów w swoim 500L. Pokrowce samochodowe Fiat 500 L
pierze się je w normalnie w 40`C, szybko schną. Same zalety, cena jest adekwatna to wykonania i materiałów.