Widzieliście to?
Tak wygląda półroczny VW Golf... - motoryzacja.interia.pl
IMHO fiaty po pół roku tak nie wyglądają :-)
To jest widok strony w wersji do druku
Widzieliście to?
Tak wygląda półroczny VW Golf... - motoryzacja.interia.pl
IMHO fiaty po pół roku tak nie wyglądają :-)
Każde auto można tak załatwić. Przypominam, że te elementy produkują ci sami producenci. Widzę, że Tipo w podpisie nie masz - po roku posiadania, gdy będziesz miał, zobaczysz to samo, w zależności od tego czy będzie stał na glebie, w kałuży, na asfalcie, w garażu itd :cool: W 500X ślady na amorach i zwrotnicach są, więc w tureckim składaku lepiej będzie/jest? :smile:
Do tego napiszę, że Polo z 2016 wygląda znacznie lepiej w środku niż Tipo, jakość materiałów wykończeniowych to przepaść oczywiście na korzyść VW - tak, to pisze wieloletni fan marki FIAT.
W tipo w tych samych miejscach jest korozja wiem bo mam kanał w swoim garażu i nie raz byłem pod tipkiem.
marx30, jednak też tak wyglądają :tongue
Tez mam kanal i moj miciak przybral takie barwy gdzies po 4 latach. Oczywiscie dotyczy to tylko elementow takich jak wahacze belka itp. Moze jednak to prawda ze wszystko schodzi na psy . W takim ukladzie nie zaszkodzi te elementy pomalowac na dzien dobry.
Co do polo byl powaznie rozpatrywany jako alternatywa dla Grande ale w cenie +/- 40 tys silnik w tym polo to jednorazowy (nieserwisowalny) 3 cylindry 60 KM a wykończeniu nie zauważyliśmy nic szczególnego(rok modelowy 2016). I tym sposobem u nas Grande zastąpil golfa IV SDI.
Auto nie może teraz "stać".
Kupiłem Hondę, auto pierwszy właściciel, garaż, używane codziennie po około 2x 10 km i nawet śladów rdzy nie było.
U mnie "chmurka " używane raz tak, raz nie, wyskoczyły już rdzawe ślady.
Takie auta teraz produkują ...
W naszych autach tj Fiat po 1 roku użytkowania zwrotnica też taki ma rdzawy nalot....tak już jest!
można to zabezpieczyć jakimś środkiem np. Tectyl