Urzekł mnie od pierwszego zobaczenia, ale niestety nigdzie nie mogę takiego znaleźć .
Czy ktoś widział coś takiego do kupienia?
Uważam, że z tymi dwoma "rurkami" wygląda w końcu jak samochód spalinowy.
Załącznik 28713
To jest widok strony w wersji do druku
Urzekł mnie od pierwszego zobaczenia, ale niestety nigdzie nie mogę takiego znaleźć .
Czy ktoś widział coś takiego do kupienia?
Uważam, że z tymi dwoma "rurkami" wygląda w końcu jak samochód spalinowy.
Załącznik 28713
EGEA to pewnie w Turcji takie cos ktos zaprojektowal ale czy jest w sprzedazy to inna sprawa
a to zdjęcie nie pochodzi przypadkiem z tej stronki ze zdjęciami z wirtualnego tuningu?
popatrz na progi, są inne i nie ma linii odcięcia gdyby były dokładką... to zdjęcie to na bank przeróbka graficzna... przednie szyby też czarne... i przedni zderzak też niższy...
Tipo 1.6 AT tuning. Brzmi groźnie, co najmniej tak, jakbyś chciał zabijać grzebieniem. IMHO będzie to wyglądać jak to zwykle w przypadku samochodów cywilnych z silnikami od kosiarki ze wstawionym tłumikiem sportowym. Załącznik 28726
Do zderzaka koniecznie chcę zamontować spojler na bagażniku, bezwzględnie chip tuning i super-hiper wydajny filtr powietrza i naklejka abarth, wujek Janusz powiedział, że zyskam tym 2 konie mechaniczne więcej i będę mógł spokojnie ścigać się z sebiksami spod świateł.
A na poważnie chodziło mi po prostu o to, że auto bez rury wydechowej dziwnie mi się kojarzy z autami elektrycznymi, hybrydami, dla mnie w standardzie brakuje ciekawego wydechu i tyle w temacie.
Z tego co wyczytałem jest to propozycja jak na razie tylko wstępna i nie potwierdzona od Abarth ;)
Dla zagorzałych amatorów tuningu , pokazały się już na ebay-u bodykity do sedana. W zestawie między innymi poszukiwana dokładka tylnego zderzaka
Fiat Tipo ab 2015 Bodykit Diffusor Seiten Vorne Hinten Satz Tuning 5 tlg
https://www.youtube.com/watch?v=4yo7Z0HrpK4
https://www.youtube.com/watch?v=3e87Jry-9aQ
No i proszę, stuningowane sedany, nieźle maja pletwy...
buhahahahahha :D :D :D Kiedyś naprawdę umrę ze śmiechu :P :P :P
Powiem krótko - chcę :lol2: