Dzień dobry
Czy ktoś może mi polecić jakieś (nieśmierdzące gumą chińską ) dywaniki gumowe, które sam użytkuje??? Fiat tipo sedan.
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień dobry
Czy ktoś może mi polecić jakieś (nieśmierdzące gumą chińską ) dywaniki gumowe, które sam użytkuje??? Fiat tipo sedan.
w salonie nie dali?
dali w salonie welurowe z gumą od dołu. Po deszczu tak się brudzą, że 2 razy w tygodniu trzeba prać :D
Ja mam takie:
Załącznik 28656
Załącznik 28657
Nie śmierdzą, mają miejsca na oryginalne mocowania .
:) wiatam..dokladnie mam takie same jak pokazuje kol.bibi kpl.przod tyl...przod spinany do podlogi fajna sprawa tyl bez spinek...w aso zaplacilem 140zl. gdzie w necie byly po 85zl.:( no ale co szmaty ani gazety nie podloze :)
Mam tez te oryginalne chociaz z tylu to tak srednio dopasowane
Ja miałem takie same jak oryginalne, firmy Geyer i niestety po 10 miesiącach i 16 tys. km już wytarła mi się dziura pod lewą stopą, a pod prawą guma jest niemal przeźroczysta. Dlatego nie polecam. Teraz kupiłem Rezaw-Plast, dzisiaj dostałem, jak założę, to wrzucę fotkę. Miałem w poprzednim aucie dywaniki tej firmy i jakościowo super.
EDIT: wrzucam fotki, muszę poodcinać uchwyty i część zasłaniającą tunel środkowy oraz zamontować zaczepy, ale są ok. Geyer były ładniejsze, ale 10 m-cy trwałości to przesada, zwłaszcza, że nie da się kupić tylko jednego albo tylko na przód.
https://drive.google.com/open?id=0B3...jZ6YnZ4OXZXWDA
Gdyby ktoś potrzebował dywaników Geyer na tył lub pasażera, to piszcie na priv.
Chrabol a te dywaniki to sedan czy będą pasować do kombi?? I jak możesz to zapodział linka
Wysłane z mojego IdeaTab S6000-H przy użyciu Tapatalka
Nie wiem, do sedana pasowały idealnie, ale może wymiary kabiny się zmieniły w kombi. Ja kupiłem te: DYWANIKI GUMOWE CZARNE GEYER FIAT TIPO od 2016 (6276194949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biegałobardzoej o rezaw ale juz obleciałem Wuja Google i znalazłem 😁😁
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Aaa, to Rezaw kupiłem tu: Dywaniki korytka gumowe Fiat Tipo od 2015 (6639552297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.