Konkretne Pytanie na temat STILO
Panowie, za pewne macie juz tutaj kilka takich tematow ale nie mam za duzo czasu na szukanie wiec prosze o wyrozumialosc.
Mam mozliwosc kupienia STILO 2.4 170km ABARTH zapewne wam wszystkim znane, benzyna rzekomo 125tys na liczniku.
Pytanie jak kazde inne, bardzo podoba mi sie ten samochod. Chcialbym go zakupic, lecze po przeczytaniu opini w internecie zaczynam miec wielkie watpliwosci.
Na temat kazdego auta sa recenzje i zle i dobre, dlatego nie za bardzo wiem jaka decyzja bedzie odpowiednia. Postanowilem napisac na tutejszym forum bo kazdy z was skoro tu jestescie macie wieksze pojecie niz ja sam, Nie jestem mechanikiem. Jestem zwykla osoba ktora ma malutkie doswiadczenie z mechanika pojazdowa a FIAT STILO to pierwsze auto ktore chce posiadac z tej marki.
Krotkie pytanie, Brac czy nie brac?
Patrzac na opinie wyczytalem ze jest bardzo awaryjne, a z doswiadczenia wiem jak dbasz tak masz.
Chcialbym uslyszec wasze zdanie na temat tego samochodu jesli chodzi o awaryjnosc caloksztaltu, Bardzo sie psuje tak jak pisza? Licze na szybka odpowiedz, autko moge odebrac juz po jutrze.
Pozdrawiam panowie, prosze o wyrozumialosc i konkreta odpowiedz. :)