Witam.
Problem z uconect. Przestał działać bluetooth. Po wciśnięciu przycisku "phone" pisze "inicjacja połączenia. Poczekać" czekałem długo i nie pomogło. Ktoś zna rozwiązanie? Jak można zresetować uconect? Po przywrócenie ustawień nie pomaga.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Problem z uconect. Przestał działać bluetooth. Po wciśnięciu przycisku "phone" pisze "inicjacja połączenia. Poczekać" czekałem długo i nie pomogło. Ktoś zna rozwiązanie? Jak można zresetować uconect? Po przywrócenie ustawień nie pomaga.
W telefonie Bluetooth działa?
z telefonami jest ok, one były podłączone już do uconect i nagle przestało działać bluetooth. Znikną także znaczek na ekranie uconect. jak zrobić reset?
W pierwszej kolejności proponuję restart telefonu. Są modele, które sprawiają problemy.
Jeśli nie zadziała, to w opcjach bluetooth Uconnecta usuń urządzenie i sparuj ponownie.
Jeśli powyższe nie zadziała, to poszukaj w menu ustawień przywrócenia wartości fabrycznych - pamiętaj, że to też przywróci fabryczne nastawy auta, które zmieniłeś.
Z telefonem jest wszystko w porządku. Dwa w jednym momencie nie mogły się zepsuć i w drugim samochodzie działają. Usunąć urządzeń się nie da, ich tam nie ma od kiedy znikła ikona bluetooth na wyświetlaczu. To w menu uconnect przywrócenie ustawień nic nie pomaga. Pytam czy jest jakiś sposób na całkowity reset bo ten z menu nie resetuje wszystkiego, nawet stacje radiowe zostają zapamiętane. Wyjęcie bezpiecznika tez nie resetuje całkowicie uconnecta.
No to zarejestruj telefon jeszcze raz.
ja chciałbym zrobić twardy reset uconnecta w samochodzie. z telefonem jest wszystko porządku, tu nie ma problemu. w po wciśnięciu przycisku "Phone" w samochodzie na wyświetlaczu pisze "inicjalizacja systemu głosowego.Poczekać" Brak ikony bluetooth.
Odłącz akumulator może na pół godziny i sprawdź czy to coś da.
Wgranie nowszej wersji oprogramowania w serwisie pomogło. Wie ktoś czy można jakoś "tapetę" uconecta zmieniać?