To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Listwa atrapy -
Listwa atrapy
Czy ktoś demontował u siebie w samochodzie przedni zderzak , lub samą atrapę ? Muszę zdjąć u znajomego w Tipo , czarną listwę z atrapy (tą która jest również w chromie)i nie chcę mu w nowym samochodzie , połamać za dużo rzeczy :cool:. Czy jest ona wpięta tylko na zatrzaskach / spinkach , czy przykręcona również od wewnątrz śrubami , lub wkrętami ? Da się ją zdjąć od zewnątrz ? Eper nie bardzo jest pomocny.
-
Podbijam. Wie ktoś jak zdemontować przedni zderzak ?
-
-
Mama zawsze mówiła mi, że nie mogę prosić ludzi o zrobienie czegoś, bez wytłumaczenia im po co o to proszę.
Więc zastanawia to mnie po co demontować przedni zderzak, gdy trwa gwarancja?
-
Cytat:
Napisał
gilbert3
Mama zawsze mówiła mi, że nie mogę prosić ludzi o zrobienie czegoś, bez wytłumaczenia im po co o to proszę.
Więc zastanawia to mnie po co demontować przedni zderzak, gdy trwa gwarancja?
A co ma wspólnego jedno z drugim ? Może chcę zdjąć zderzak do lakieru , może do zamontowania czujników parkowania , a może jeszcze w innym celu. Czy to mój samochód , czy gwaranta ? Pokaż mi zapis w gwarancji , zabraniający demontażu zderzaka , czy np reflektora.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Może chcę zdjąć zderzak do lakieru
Jak wyzej..
-
Ciężka sprawa, byłem u mechanika i nie dał z tym rady.
-
Może nic "nie wniosę" do tematu ale dawno temu olądałem filmy z Tucji "na" You Tube - od tureckich użtkowników/fanów Fiata Tipo/Egea sedan dotyczace wymiany reflektorów czy listwy "pod" grilem i tam była wymieniana listwa "nad" grilem i zdejmowany zderzak. Jednak "tych" filmów jest dużo i nie potrafię znaleźć tego właściwego.