Z tego co wiadomo mi żeby dostać promocyjna cene to trzeba wykupic gwarancje np na kolejne 3 lata ( razem ) w dniu zakupu za 2990zł ponieważ po zakupie ona kosztuje o 50% drożej w moim wypadku 6149zł .Oczywiscie o tym fakcie nigdzie nie piszą
To jest widok strony w wersji do druku
Z tego co wiadomo mi żeby dostać promocyjna cene to trzeba wykupic gwarancje np na kolejne 3 lata ( razem ) w dniu zakupu za 2990zł ponieważ po zakupie ona kosztuje o 50% drożej w moim wypadku 6149zł .Oczywiscie o tym fakcie nigdzie nie piszą
Mi kierownik salonu o tym nie powiedział ?! W czwartek odbieram auto i o wszystko się wypytam.
Witaj, ja wykupiłem przedłużona gwarancję. Opcja do 3 lat lub 45000 km. Oczywiście do 2 lat mam gwarancję bez limitu kilometrów.
Cena jaką mi proponowali przy zakupie była nieco wyższa niż ta co zapłaciłem (gwarancję kupiłem w lutym a auto mam od sierpnia). Co ciekawe w grudniu też zapytałem o cenę i była nieco niższa od tej w lutym i sierpniu.
Podejrzewam że to jest kalkulowane jak ubezpieczenie i w zależności od tego jak dużo napraw ASO wykonuje tak cena się zmienia. Tylko moje przypuszczenie. Nie wiem też jak jest aktualnie z nowym autem bo jak pisałem mój ma prawie rok;)
Koszt ok 700 zł. Ale uwielbiam ten luksus posiadania gwarancji więc wydałem tę kasę;)
ja mam gwarancje na 5 lat. W sumie to 2 lata gwarancji i ubezpieczenie na 3
Ja dostałem 6000pln upustu więc za 2600 przedłużyłem gwarancję.
Zamierzam zrobić to samo ale poczekam jeszcze - jak będzie więcej Tipków to może cena spadnie? Ale jak co to na pewno na 5 lat przedłużę - mam zamiar jeździć co najmniej tyle.
To niech ci da to kierwonik na pismie że cena bedzie taka sama za 1 rok
Dzisiaj jestem po romzowie z FCA ale włochy twierdzą że dilerzy wiedza że cena gwarancji taka jak jest w cenniku jest to promcyjna przy zakupie puzniej wzrasta o 100%
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
http://fiatklubpolska.pl/tipo-531/pr...opinie-35424/4
Po wyjezdzie zaplacisz 5 tys.zl za gawarancje
Dla silnika z lpg : 5 lat lub 200k km - 6990zl - ja podziękuje
Sent from my iPhone using Tapatalk