Witam kupiłem seja 900 w smiesznych pieniądzach z uszkodzoną skrzynia po wymianie skrzyni okazało sie ze jedzie on maksymalnie 80 km/h i dalej nie chce sie rozpędzic wymieniłem swiece przewody cewki i dalej bez zmian w czym moze lezec problem??
To jest widok strony w wersji do druku
Witam kupiłem seja 900 w smiesznych pieniądzach z uszkodzoną skrzynia po wymianie skrzyni okazało sie ze jedzie on maksymalnie 80 km/h i dalej nie chce sie rozpędzic wymieniłem swiece przewody cewki i dalej bez zmian w czym moze lezec problem??
Posprawdzaj czy czasem hamulce nie blokują.
Wiec tak hamulce nie trzymają bo je robiłem wtrysk zmieniłem ale po zgaszeniu swieca z pierwszego cylindra jest sucha i okopcona a reszta jest mokra.
Podjedź gdzieś i sprawdź ciśnienie sprężania, bo chyba silnik już niedomaga.
A jak sądzisz, silnik dokonał, żywota. Nie ma ciśnienia na garach, chciałeś kupić cc, za parę groszy. Żart.
Artur nie wiesz czy dokonał żywota (nie znasz ciśnienia spr)
Nie kupił za grosze ,tylko za śmieszne pieniądze.
I rozmawiamy nie o CC tylko seicento.
Poraz kolejny Twój post to jest żart i nie wnosi nic do dyskusji.
Kol.Loque b.dobrze radzi -zmierz ciśnienie i c0ś już będzież wiedział.
Silnik nie może być słaby, bo ma zawsze osiągać swoją moc katalogową, a gdy jej nie osiąga, to taki silnik się kwalifikuje na złom, albo do naprawy, nie wiem, o co chodzi, dokładnie, zmierz, ciśnienie na garach, to wtedy coś, się dowiesz, powtarzam silnik nie może być słaby, i musi posiadać, moc tych 40 km, katalogowych, koniec kropka.