To jest widok strony w wersji do druku
-
HB i siatki do bagażnika
Panowie,
ma ktoś albo wie ktoś gdzie nabyć w przystępnej cenie siatki do bagażnika dla HB? Bo zaczynają mnie wkurzać niewykorzystane wnęki po prawej i lewej stronie które można by zabudować siatką. Dodatkowo siatka główna na podłogę bagażnika też by się przydała.
-
Ridi rozpoczął taki temat odnośnie sedana i jego propozycja po odpowiednim dostosowaniu do naszych aut wydaje się ciekawa.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
Jeśli tylko dostałbym formę / zwymiarowane siatki to mogę załatwić
-
niestety wymiarów nie mogę nigdzie znaleźć - tylko co udało mi się znaleźć to numer tego dodatku z fiatowskiego katalogu: 71807902
-
Cyknij i wrzuć proszę fotkę tej wnęki to coś pomyślimy
-
Cytat:
Napisał
letis
niestety wymiarów nie mogę nigdzie znaleźć - tylko co udało mi się znaleźć to numer tego dodatku z fiatowskiego katalogu: 71807902
To nie czekaj na gotowe tylko sam zmierz wnęki :-)
-
Mogę polecić ten sklep - Siatki, bagażniki, alkomaty, odblaski, auto części - Auto-Motor Łódź. Można sobie wybrać dowolne siatki - duże, małe, na rzepy, itp.
-
Jak rozumiem, to siatki z katalogu Mopara są montowane do wnęk bocznych w hatchbacku na klipsy/wkręty?
SIATKI BAGAZNIKA BOCZNE TIPO HETCHBAC 71807902 (6809728403) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tipo - Przedmioty użytkownika dukiewicz_styl - Allegro.pl
Na lekkie przedmioty typu apteczka, skrobaczka, czy butelka płynu do spryskiwaczy wolałbym siatki na rzepy.
-
Zdecydowanie bym w nadkolu nie wiercił. Rzepy to jedyne sensowne rozwiązanie. Wymiary dokładne nie są raczej potrzebne, wystarczy prostokąt porywający cały otwór. Nic wtedy nie wypadnie a reszta nadkola jest pionową więc będzie dobrze trzymać.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka