To jest widok strony w wersji do druku
-
Czujniki parkowania
Witam 😁 mam problem u mnie w cromie swieci trojkacik i nie dzialaja czujniki parkowania , chcialbym sie dowiedziec czy idzie wyjąć je od zewnatrz czy tylko od wewnatrz znaczy z kanalu🙂 i czy gdzie idzie glowny kabel bo u mnie zaden nie cyka moze wina jest po stronie jakiejs glownej wtyczki , z gory dzieki😁
-
Nie wiem jak z kablami, ale same czujniki wbrew obiegowym opiniom "Nie da sie" wymieniłem u siebie bez kanału, bez podnoszenia auta i bez ściągania zderzaka. Fakt trzeba trochę się wysilic ale idzie to zrobic. Kupiłem najpierw jeden i wymieniłem a gdy po jakimś miesiącu padł drugi kupiłem 3 na zapas, ale wymieniłem tylko ten kolejny padnięty i od 2 lat spokój. 2 mam w zapasie. Kupowałem jakieś najtańsze na allegro bo miałem blisko osobiście do gościa.
Średnio już pamiętam jak to szło bo będzie ponad 2 lata jak wymieniłem, ale z tego co pamiętam to kluczową rolę elementu montazowego odegrał "super glue", wydaje mi się też że one fabrycznie mają jakieś tam gniazda w których siedzą ale demontowalem je golymi rękami bez żadnych narzędzi.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka