To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Fiat 500x drzwi -
Fiat 500x drzwi
Problem z lewymi drzwiami lub słupkiem hałasuje mi podczas jazdy na lekkich nierównościach jest nieraz wrażenie jakby hałasował plastik i nie mogę tego zlokalizować prawe drzwi przy hamowaniu słychać Jakby coś się w nich znajdowało jest takie wrażenie jakby jakby coś się urwało Nie mam pojęcia co to jest
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
-
Przypadłość wszystkich chyba 500X, słupki i drzwi. Ja swojego hałasu jeszcze nie zdiagnozowałem, podczas przeglądu zgłoszę w ASO. U mnie nasila się jak jest ciepło
-
u siebie nie mogę zdiagnozować gdzie Skrzypi czy to drzwi czy słupek byłem w ASO muszę się umówić z blacharzem
-
u mnie jest to hałas podobno do skrzypienia uszczelek / jakiejś gumy. Nie jest to typowy hałas blachy, pasltików.
-
U mnie nie mogę tego wyczuć Co to jest hałas czy to plastik czy czy blacha No trochę się boję dać do blacharza Nie wiadomo co wymyśli
-
ale co Ci blacharz poradzi? Ja bym poszedł z tym do aso
-
Byłem w ASO
-
A moze warto spryskac uszczelki silikonem do uszczelek?
Problem skrzypiacej gumy uszczelek powinien zniknąć.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Ok
-
Chcialem napisac ze sledze angielskie forum ( mieszkam w uk akurat i tutaj mam fiacika😀) i tutaj zadnego problemu jesli chodzi o stuki w slupku lub drzwiach na forum nikt nie zglaszal...
Ciekawe ja sam slucham czasem u siebie .Autko mam krotko i dopiero 2000 tys km.
Zobaczymy licze na brak usterek💪
-
@gwandy
Chyba 2 tys. km.
2000 tys. km to inaczej 2 mln km.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
-
No👍😂😂😂 dokladnie tylko 2 tysiace najechane...