To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Antena sedan -
Antena sedan
Moglby ktos wrzucic zdjecie anteny dachowej z sedana? Nie zauwazylem tego przy odbiorze auta ale mam jakąś na końcu jakby uszkodzoną albo komuś pod blokiem przeszkadzało. Radio działa bez problemu. Jakby cos to gdzie mozna kupic taką, tylko salon aso?
-
Masz navigacje czy bez ? Bo wtedy są inne anteny.
-
6 załącznik(i)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Jakby cos to gdzie mozna kupic taką, tylko salon aso?
Możesz przykręcić jakąkolwiek, byle gwint pasował (zwykle jest 5 lub 6mm, nie wiem jak w Tipo). Jednak montując nieoryginalną ryzykujesz, ze będzie gwizdać przy większych prędkościach.
-
Ja mam inna niz na zdjeciach, bo mam navi. Jakby mogl ktos wrzucic fotke z nawigacja. Wydaje mi sie ze ktos ja uszkodzil bo raczej taka nie była :(
-
-
To wyglada na to jakby mi ktoś sam czubek zeskubał dosłownie tą zaokrągloną część z 3mm :( na razie tylko wizualnie psuje efekt, jak bedzie cos nawalać to bede zmuszony zamówić w aso
-
Pewnie o coś zawadziłeś, chybaby nikt nie skubał jej, bo po co ?
-
Hmm nie byłem ani na zadnym parkingu podziemnym ani w miejscu gdzie jest nisko, pozostaje ze takie wyszlo z salonu bo odbieralem auto przed zamknieciem i troche bylo na szybko :( no trudno zobaczymy jak bedzie dzialać i wtedy cos postanowie
-
Po tym numerze widać ze antena jest takze w modelu 500 co troche wyjasnia ze ktos sobie wymienił swoją antenkę na moją nową sztukę :( musze napisac do ASO o dostępność tej anteny choc navi i radio dziala tylko jak to teraz widzę to wizualnie mnie dobija ;)
-