Szanowni Państwo !!!
W programie Zakup Kontrolowany 23 ( odcinek 323) z Adamem Kornackim występuje Fiat Tipo HB !!!
Pewnie w internecie na popularnych serwisach znajdziecie. Ja oglądałem na żywo i nagrałem sobie :)
To jest widok strony w wersji do druku
Szanowni Państwo !!!
W programie Zakup Kontrolowany 23 ( odcinek 323) z Adamem Kornackim występuje Fiat Tipo HB !!!
Pewnie w internecie na popularnych serwisach znajdziecie. Ja oglądałem na żywo i nagrałem sobie :)
Niestety na Player.pl dostępny będzie odcinek za 4 dni
Propozycje dla Asi: wygodny rodzinny do 50 tysięcy
Stawiam piwo, że pewnie Kornacki spuszczał sie nad Skoda i Nissanem a Tipka swoim szarmanckim usmiechem mieszał z błotkiem :)
Pojechali skoda z silnikiem tsi do jakiegoś warsztatu a mechanik że nigdy w życiu ten silnik. Ze pękają korbowody i tłoki. Odradzal mechanik na maksa. Ze jeśli skoda tylko diesel.
Mówił bardzo dobrze o Tipo.Laska niby wybrała "kyszkysza" ale do emisji odcinka nie podjęła decyzji o zakupie.
Nie róbcie streszczenia :) Chętnie poczekam na odcinek online.
gdzie można zobaczyć ten odcinek????
Player.pl za 4 dni lub ktoś kto nagrał się podzieli.
Oglądałem odcinek-opinie o Tipku były całkiem niezłe. Ale z innej beczki. W HB na wyświetlaczu "podpowiadacz zmiany biegów" wyświetlał konkretne biegi (z 4 na 5 itp). U mnie jest tylko Shift góra i Shift dół. Czy można jakąś aktualizację softa zrobić żeby tak pokazywało jak w HB??
To może jakaś inna wersja lub inny silnik ? Ja mam HB i mam tylko strzałeczki
pewnie w aso będą wiedzieć, komputer niestety nie wie na jakim biegu jedziesz, po czym wnioskuję?
o ile jedziesz wbijasz wyższe biegi to można po obrotomierzu i prędkości sprawdzić czy wszedł wyższy czy niższy ale jak wrzucisz luz to komputer dalej rzuca podpowiedziami, więc nie wie że jest luz
Według instrukcji, podstawowy wyświetlacz posiada "wskazanie włączonego biegu". Zdjęcie (nr 3):
Załącznik 27280
Przy wyświetlaczu konfigurowalnym nie ma w instrukcji żadnej wzmianki o takim wskaźniku.
Ja w HB mam cyferki.